Főoldal > AKTUÁLIS > Férjhez ment Hollywood egyik legsportosabb színésznője

Férjhez ment Hollywood egyik legsportosabb színésznője

esküvőházasságjegyességKaley Cuocokülföldi sztármenyasszonyszínésznősztár
0

Írta:

Kaley Cuoco mindössze hét hónapnyi jegyesség után, június 30-án ment hozzá profi műlovagló kedveséhez.

Az Agymenőkből is ismert Kaley Cuoco nemrég azt nyilatkozta, hogy kedvese még csak néhány hónapja jegyezte el, de ő már alig várja az esküvőt. Erre június 30-ig kellett várnia, amikor San Diegóban családjuk és barátaik előtt megtartották a menyegzőt. A menyasszony igazán gyönyörű volt ebben a Reem Acra ruhában.

A 32 éves színésznőnek ez a második házassága, korábban Ryan Sweeting teniszező felesége volt. De rajongói azt remélik, most jól választott, ugyanis új szerelme, a 26 éves profi műlovagló Karl Cook nemcsak hogy odáig van érte, hanem már a kezdetektől nyilvánvalóvá tette azt is, hogy komolyak a szándékai Kaley-vel. 2016-ban randiztak először, de már a következő év novemberében, a sztár szülinapján megkérte a kezét. Most, hét hónappal később pedig feleségül vette.

Az esküvő és az utána következő buli a vendégek szerint fergeteges volt. A színésznő természetesen átöltözött a partira, méghozzá egy köldökig kivágott Tadashi Shoji jumpsuitba, ami szintén remekül állt rajta. Persze, ez nem is csoda, hiszen a híresség évek óta keményen dolgozik vonalai megőrzéséért – imád például hot jógázni. Elmondása szerint ez jobban megizzasztja, mintha lefutott volna egy maratont.

A hot jóga órák jellegzetessége, hogy szobahőmérsékletnél melegebbre fűtött teremben zajlanak. A magas hőmérséklet hatására jobban bemelegszenek az izmok, könnyebben nyúlnak a szalagok, mélyebben hatnak a gyakorlatok. Természetesen a hot jógának is vannak fokozatai, és a tévésztárt szuper alakját elnézve ő már egy ideje magasabb fokozatra kapcsolt…

Kaley egyébként mindig is szeretett sportolni, de amikor 2016-ban véget ért a házassága Ryan Sweetinggel, talán minden eddiginél nagyobb intenzitással vetette bele magát az edzésekbe – mondhatni a sport a lételemévé vált.

Érdekesség, hogy szerelmük elképesztő lángolással indult 2013-ban: abban az évben mindössze 3 hónapnyi randizás után házasodtak össze, és nyilvánvalóan egy életre terveztek a másikkal. 2015-ben viszont a szerelem olyan hevesen múlt el, ahogy jött…

Kaley-nek viszont nem kell aggódnia: csodásan néz ki, a szerelem is újra rátalált, és végre tényleg igazán boldognak láthatja őt a világ.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X