Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt Tyra Banks arcával?

Mi történt Tyra Banks arcával?

arcijesztőkülföldi sztármodellsztárTyra Banks
0

Írta:

A híres modell elég ijesztően néz ki.

Tyra Banks neve nemcsak akkor lehet ismerős számodra, ha rendszeresen olvasol divatlapokat, hanem akkor is, ha ott szoktál ragadni a tévé előtt egy-egy tehetségkutató műsor vagy reality előtt. Tyrát több tévéműsorban (és egyébként néhány filmben is) láthattad: saját műsort is jegyez, a The Tyra Banks Show-t, de évek óta ő a Topmodell leszek! című műsor háziasszonya, illetve idén másodszor lett az America’s Got Talent műsorvezetője.

Így már biztosan te is emlékszel rá. Ha viszont nem, de abban reménykedsz, hogy a néhány sorral lejjebb látható fotója alapján majd ráismersz, akkor ki kell ábrándítanunk: szerintünk nem fogsz, mert a 44 éves modell arcával – hát, hogy is fogalmazzunk – történt valami. Vagy a sminkjét barmolták el, de rendesen, vagy ő szúrta el az önbarnítózást, ezt nem tudjuk, mindenesetre a máskor egyébként gyönyörű Tyra így nézett ki a BET Awards díjátadó gálán.

A modell az utóbbi néhány évben súlyproblémái miatt is többször került a lapok érdeklődésének középpontjába. 2007-ben kijelentette ugyan, hogy szereti a saját testét, és kifejezetten tetszik neki az a jó pár pluszkiló, amit magára szedett, ám később meggondolta magát, és lefogyott. 2011-ben már arról írt a sajtó, hogy több mint 20 kilót hízott, amit később leadott, de súlyfeleslegének távoltartásával a mai napig küzd.

Tyra elképesztően sikerorientált nő, így vékonysága megőrzését is egy olyan célnak fogja fel, amiért számos dologra hajlandó. Egy évvel ezelőtt például lecserélte a tévészobájában lévő kanapét – méghozzá egy ellipszistrénerre és egy futópadra.

So what did you think of the @antmvh1 finale?! Thank you for an extremely next level fierce Cycle 24! I love you all!! ? #ANTM

Tyra Banks (@tyrabanks) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2018, időpont: 5:59 (PDT időzóna szerint)

„Mindig a kanapéról néztem a Szex és New York epizódjait, de ennek most vége. Beteszem a DVD-t, és tudom, hogy egy rész körülbelül 30 perces. Addig ellipszistrénerezem” – mondta egy interjúban.

A fogyáshoz elmondása szerint nem volt szüksége nagyobb étrendváltásra, csupán egy kis odafigyelésre, és arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen főétkezést sem, kedvenc ételeit pedig olykor alacsonyabb kalóriatartalmú falatokkal helyettesítse.

A modell egyébként szerencsésnek vallja magát, hiszen azt mondja, nincs túlságosan oda a zsíros vagy túl édes dolgokért, bár előfordul, hogy épp ezeket kívánja. Kedvenc ételei közé tartozik a garnélarák és a grillcsirke friss salátával. Ami pedig a nassolást illeti, olyankor beéri kedvenc gyümölcseivel, egy-két szelet mangóval vagy papajával.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X