Főoldal > AKTUÁLIS > Nagy nyári wellness horoszkóp

Nagy nyári wellness horoszkóp

horoszkópmunkanyaralásszerelemszerencsewellness horoszkóp
0

Írta:

Napsütés, jókedv, szabadság – éljen a nyár! De vajon a csillagok milyen kalandokat tartogatnak a vakáció idejére? És hova lenne érdemes szállást foglalnod idén? Most megsúgjuk!

KOS

Nem lesz okod panaszra, több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkában olyan változásokra van kilátás, amik miatt a szorongás érzése keríthet hatalmába, pedig valójában semmi okod erre. Hamar ráérzel majd, hogy az új szituációban mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy sikeres légy. Pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, átmenetileg több lehet a kiadásod, mint a bevételed.

IDEÁLIS NYARALÁS: azokat a tájakat vedd célba, ahol nagyon sok a látnivaló, és ahol a történelmet befolyásoló dolgok történtek. Érdemes lenne most külföld helyett a hazai tájakat bebarangolni, vagy csúszdázni egy nagyot egy aquaparkban.

SZERENCSE-FAKTOR: a baráti kapcsolatok igen fontos szerepet játszhatnak most az életedben, igazi mázlistának érezheted magad miattuk. Nemcsak a régi és új ismerőseid tehetnek többet érted, hanem te is önzetlenül támogathatsz másokat. Ha egészségi problémával vagy túlsúllyal küszködsz, ebben is sikereket érhetsz el.

BIKA

Furcsa két hónap következik, olyan változásokhoz kell igazodnod, amikhez kevesebb kedvet érzel. Az is lehet, hogy mindez a megélhetés területén fog történni. A hirtelen kialakuló őrült szituációkat higgadtságodnak köszönhetően rendkívül jól tudod kezelni. A magánéletedben történő változások miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre.

IDEÁLIS NYARALÁS: bátran bóklássz a történelmi városrészek macskaköves útjain vagy látogass el a világ leghíresebb múzeumainak valamelyikébe. Bolyonghatsz régi királyok, uralkodók palotájában, és körülnézhetsz az egykori vesztőhelyeken is.

SZERENCSE-FAKTOR: a párkapcsolatod ragyogóan alakul, örömödben fülig érhet a szád. A régi kapcsolatokban, házasságokban a társad még a csillagokat is lehozná neked az égről. Akivel most kötöd össze az életed, azt a lehető legjobbkor teszed – a sors áldása lesz a frigyen.

IKREK

Erőd teljében lehetsz, ráadásul a sors is nagyvonalúan bánik veled, és teljesülhetnek régi kívánságaid. A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre: egy felettes-váltás miatt többet aggódhatsz a jövőd miatt. A házasságokat, régi párkapcsolatokat befolyásolhatják a társad anyagi helyzetében létrejövő változások. Ha szingli vagy, hamarosan búcsút inthetsz ennek az életformának.

IDEÁLIS NYARALÁS: az aktív pihenés passzol hozzád legjobban, végre kipróbálhatsz egy új dolgot, ami később akár a hobbid is lehet. A nagyvárosi forgatag is a kedvedre lesz, szívesen rovod az aszfaltot a hőségben is. Egy kiállítás emlékezetesen sikerül.

SZERENCSE-FAKTOR: olyan dolgoknak járhatsz a végére, amik már jó ideje foglalkoztatnak, de eddig nem értél el sikereket. Talán új feladatod lesz, amiben ki tudsz teljesíteni, meg tudod mutatni, hogy milyen sokra vagy képes. Ha egészségi gonddal küzdesz, a gyógyulás útjára léphetsz.

33083958 - young woman sunbathing near swimming pool.

RÁK

A házasságokban, régi párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység, de próbálj ellenállni a zöld szemű szörnynek! Az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben van olyan személy, akinek az irigysége, rosszindulata előtt döbbenten állhatsz. A szerelmi kapcsolatokban viszont varázslatos helyzet jöhet létre – társad elfogadó, toleráns magatartása miatt érezhetsz örömöt.

IDEÁLIS NYARALÁS: a nyüzsgés most nem jön be neked, ezért olyan nyaralóhelyet kellene választanod, ahol béke és nyugalom honol. Csak így leszel képes valóban kikapcsolódni és feltöltődni. Vízpart vagy egy eldugott kis öböl lenne a legmegfelelőbb.

SZERENCSE-FAKTOR: a szerelemben olyan pillanatokat élhetsz át, amik miatt ez a nyár örökké emlékezetes maradhat. Ha szülő vagy, a gyermekeddel is olyan események történhetnek, amik miatt a büszkeségtől dagadhat a kebled. Érdemes most egészen új dolgokba is belevágni!

OROSZLÁN

A megélhetésed állhat a figyelmed középpontjában. Olyan változásokra van kilátás, amik miatt az első pillanatban megrettenhetsz, ám később rájössz, hogy ami történik, az nem is olyan rossz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan esemény történhet, ami miatt elsősorban neked kellene alkalmazkodnod hozzá. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

IDEÁLIS NYARALÁS: előfordulhat, hogy nem tudsz hosszabb időre szabadságra menni. Tökéletes megoldás beiktatni pár hosszú hétvégét – most nemcsak a vízparton heverészve pihenheted ki magad, hanem úgy is, ha tartalmasan töltöd a szabadidődet.

SZERENCSE-FAKTOR: az ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítását most kellene intézned. A családod tagjaival szerencséd van, mert olyan segítséget kaphatsz tőlük, amit még a legmerészebb álmodban sem vártál. Pénzügyeid is álomszerűen alakulhatnak, lesz miből költeni!

SZŰZ

A főnököd végre kénytelen belátni, hogy nélkülözhetetlen vagy, emiatt hirtelen többen lesznek azok, akik keresik a kegyeidet és hízelegnek. Ha nem akarsz csalódni, tarts velük szemben tíz lépés távolságot, és ne hagyd, hogy a büszkeség elvakítson. Olyasvalakivel is összehozhat a sors, akivel bátran tervezheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, gyermeked miatt most többet aggodalmaskodhatsz.

IDEÁLIS NYARALÁS: egy aprócska családi nyaralóban pont olyan pompásan töltheted az idődet, mintha egy wellness hotelben lazulnál. Az idei nyáron többször lóghatsz meg a munkahelyedről, hogy a közeli fagyizó teraszán üldögélj.

SZERENCSE-FAKTOR: az egzisztenciádban történhetnek olyan átalakulások, amiknem csak a környezetedben élőket lephetik meg, hanem még téged is. A kapcsolati tőkének most igen nagy hasznát veheted. Utazás vagy tanulás során is olyan szituáció jöhet létre, ami miatt többen mázlistának tarthatnak. Ne feledd a mondást: jótett helyében jót várhatsz…

MÉRLEG

Pénzügyeid remekül alakulnak, a munkatársaid között pedig jócskán akadnak olyanok, akik nagyon jól kijössz. Érdemes több időt tölteni velük! A megérzéseid átlagon felülien jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztönöd súg, így kerülheted el a nehézségeket. A szerelmi viszonyokban nagyobb csatározásokra van kilátás. Ideje jobban ügyelni az egészségedre!

IDEÁLIS NYARALÁS: a misztikus vidék a te tereped ezen a nyáron. Jó ötlet benevezni egy zarándoklatra – már itthon is vannak olyan helyek, ahol pozitív energiával töltekezhetsz. Egy-egy rövid vízparti nyaralást is érdemes beiktatnod.

SZERENCSE-FAKTOR: a sors miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem kell kőkeményen megdolgoznod minden forintért. Légy előrelátó és tegyél félre a szép jövedelemből! Váratlan élmények érhetnek, amik hatására az életnek olyan területe kezdhet el érdekelni, amit eddig elutasítottál.

SKORPIÓ

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad igen váratlan dologgal állhat elő. De az is megtörténhet, hogy a sors olyan személlyel hoz össze, aki nagy hatást gyakorolhat rád, és aki miatt talán még az értékrended is átalakulhat. A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik önként lesznek a segítségedre, ez a magatartás kellemes meglepetést szerezhet neked.

IDEÁLIS NYARALÁS: most nem esik olyan jól az aktív kikapcsolódás, inkább a heverészés, a láblógatás, a napernyő alatti semmittevés lazít el. A teljes relaxáció stresszoldó hatása meglátszik majd a teljesítményeden is.

SZERENCSE-FAKTOR: végre nem kell megszakadnod a munkában, miközben anyagilag előnyös helyzetbe kerülhetsz. Rokoni kapcsolatokban olyan átalakulás várható, ami miatt másként láthatod a világot. Tanulmányi sikereid feldobottá tehetnek, és egy peres ügy végére is pont kerülhet.

NYILAS

Bár sok erőt és energiát követel tőled, a munkában kiemelkedően sikeres lehetsz, ami többszörösen kárpótolhat azért, hogy idén talán kevesebb időd jut a tengerben lubickolni, vagy világvárosok teraszán fagyizni. Pénzügyeid alakulása miatt is elégedettséget érezhetsz, hiszen olyan lehetőséggel kecsegtet a sors, ami biztos siker – készülj fel előre az irigykedő pillantásokra!

IDEÁLIS NYARALÁS: használj ki minden szabad percet és élvezd a jó időt – amikor csak lehet, sétálgass vagy sportolj a szabadban! Az izgalmak fokozására Fortuna is melléd szegődik, így most érdemes lottózni, mert szép összeg ütheti a markodat.

SZERENCSE-FAKTOR: olyan dologban lehetsz mázlista, amit egy darabig még nem ártana titokban tartani. Ha a környezeted is tudomást szerez erről, könnyen lehet, hogy valaki ártani akar majd neked. Lakásfelújítást vagy adásvételt végre gyorsan és könnyen lebonyolíthatsz.

BAK

A szerelmi életedben történhetnek olyan dolgok, amikre talán nem vagy felkészülve. Az is lehet, hogy egy régi kapcsolatodra gondolhatsz többet azért, mert egykori szívszerelmed is sokat gondolhat rád. Próbálj ellenállni a csábításnak, és inkább ne kezdd újra az exeddel, mert semmi jó nem származhat belőle. Ha pénzről van szó, nem tervezett kiadásra kerülhet sor, ezért ne költekezz mindenáron.

IDEÁLIS NYARALÁS: nem lesz ellenedre, ha egyedül kell útra kelned. Ennek ellenére megeshet, hogy rokonokkal fogod az idődet tölteni, és olyan nyaralásra kerülhet most sor, amilyet eddig még sohasem éltél át.

SZERENCSE-FAKTOR: alapvetően kellemes lesz az idei nyarad, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A magánéletedben és a munkádban is változásra van kilátás, ami miatt elégedettséget érezhetsz. Ha orvosi beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, a legjobb kezekben lehetsz.

VÍZÖNTŐ

A munkában, megélhetésben olyan változásra kerülhet sor, ami miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, vagy úgy gondolod, nem fizetnek meg, most érdemes hangot adni ennek. Családi változások miatt valószínűleg át kell szervezned a hétköznapjaidat, és új rangsort felállítani arról, mi a fontosabb számodra.

IDEÁLIS NYARALÁS: a vízparton vagy elemedben, különösen ha szülő vagy. A napfényes tengerpart vagy egy tiszta vizű tó, esetleg folyó mellett van a helyed. Kollégákkal vagy barátokkal együtt is remekül kikapcsolódhatsz.

SZERENCSE-FAKTOR: még az is lehet, hogy új munkahelyet találsz magadnak, vagy a feletteseddel való kapcsolatod alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Rendkívül energikus lehetsz, ezért nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni – használd ki az energiáidat! Ha beteg vagy, most gyorsan felépülhetsz.

HALAK

A romantika jegyében telhet ez a két hónap, amikor varázslatos pillanatokat élhetsz át. Egy váratlan esemény pozitív irányban befolyásolhatja a jövődet. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha iskolapadban ülsz, roppant szerencsésen alakulhatnak a tanulmányaid. Most kerülhet sor egy régi eset lezárására. Egy nem várt találkozás és egy régi ismerős teljesen felvillanyozhat.

IDEÁLIS NYARALÁS: most ne a csendes kis zugokat keresd, mert inkább társaságra van szükséged. Olyan helyre menj, ahol zajlik az élet és nagyon sok a látnivaló. Előfordulhat, hogy a nyaralás során a szerelem is rád talál.

SZERENCSE-FAKTOR: olyan helyzetbe kerülhetsz, aminek hatására úgy érezheted, a sors kegyeltje vagy. A munkahelyeden változás várható, de az is lehet, hogy új helyen vagy akár új munkakörben próbálhatod ki magad. Az így szerzett sikerek magabiztossá és még vonzóbbá tehetnek.

A horoszkóp a Wellness magazinban jelent meg. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X