Főoldal > AKTUÁLIS > Nem tudunk betelni Lajos herceg keresztelői fotóival!

Nem tudunk betelni Lajos herceg keresztelői fotóival!

hercegnéKatalin hercegnéKate Middletonkeresztelőkirályi családkülföldi sztárlajos hercegsztár
0

Írta:

Muszáj mutatnunk néhány képet, annyira ennivalóan édes a kis herceg.

Április 23-án született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke. Pár nappal később megtudtuk, hogy a babát Lajosnak hívják, keresztelőjére pedig július 9-ig kellett várnia a világnak. A csöppségről a keresztelő után készült néhány családi fotó – a képeket Matt Porteous készítette –, melyek közül egy párat a Kensington-palota tett nyilvánossá Instagram-oldalukon.

A kis herceg állítólag végigaludta a ceremóniát, csak a végére ébredt fel – akkor viszont nem volt rest megmutatni a fotósnak a legcukibb arcát. (További képekért tekerj lejjebb.)

Az egész királyi család boldognak tűnik a képeken, Katalin pedig gyönyörű – nem látszik rajta, hogy nem éppen könnyű hónapokat tudhat maga mögött. Mint arról mi is írtunk korábban, a hercegné várandósságának első hónapjai most sem teltek zökkenőmentesen: az előző két terhessége során fellépett vészes terhességi hányás, vagy más néven hyperemesis gravidarum most is fennállt nála. Így az első időszakban olyan tünetektől szenvedett, mint például szédülés, erős hányinger, gyakori hányás.

Az első terhességénél is csak a kezdeti időszakban volt rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Ami pedig az étrendjét illeti, második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát. Szerintünk valószínű, hogy ez a harmadik terhessége alatt is így volt – mert hát mi értelme lett volna a túlzott szigorúságnak, amikor születendő kisbabájának mindent megadhat a világon?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X