Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné szépen kikerekedett

Katalin hercegné szépen kikerekedett

babaKatalin hercegnéKate MiddletonterhességVilmos herceg
0

Írta:

Szinte egyik napról a másikra lett látható a pocakja!

Szeptemberben mi is megírtuk, hogy Katalin hercegné ismét babát vár. Azóta már a hatodik hónapban van, de még néhány hete sem látszott meg rajta igazán a várandósság. Pár napja viszont egy gyermekkórházat látogatott meg, ahová már egy olyan szűkebb szabású szövetkabátban ment, amely egyértelműen elárulta: a hercegné harmadik babája bizony egyre cseperedik odabent.

A kicsi nemét még mindig nem árulta el a királyi család, de persze már erre is lehet fogadni a briteknél (mint annyi minden másra). Néhányan arra tippelnek, hogy Vilmos herceg és felesége ezúttal egy kisfiúnak örülhetnek majd, amit szerintük az is alátámaszt, hogy a hercegné nemrég egy babakék kabátkában jelent meg egy eseményen.

Hát, szerintünk ez csak belemagyarázás, mindenesetre az tény, hogy Katalin a jelek szerint remekül érzi magát: több rendezvényen vesz részt harmadik várandósságának második felében, mint korábbi két terhessége során.

Pedig úgy nézett ki, hogy most sem néz könnyű kilenc hónap elébe: az előző két várandóssága során fellépett vészes terhességi hányás, vagy más néven hyperemesis gravidarum most is fennállt nála, de lehet, hogy csak az első hetekben szenvedett a kellemetlen tünetektől – például szédülés, erős hányinger, gyakori hányás.

Az első terhességénél is csak a kezdeti időszakban volt rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Ami pedig az étrendjét illeti, második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát – és szerintünk valószínű, hogy ez a harmadik terhessége alatt is így van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X