Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné viseli az év legszebb ruháját

Katalin hercegné viseli az év legszebb ruháját

hercegnéKatalin hercegnéKate MiddletonruhaszépségVilmos herceg
0

Írta:

Nem is csoda, hogy a hófehér Self-Portrait ruhát azonnal elkapkodták a divatrajongók.

Azt mindannyian tudjuk, hogy Katalin hercegnének van ízlése, stílusa, és persze meg is engedheti magának a legcsodálatosabb darabokat (ő ennek ellenére mégis rendszeresen visel számunkra is elérhető árú holmikat).

Nos, a hercegné legutóbb akkor ejtett mindenkit ámulatba, amikor az A Street Cat Named Bob című film londoni bemutatójára érkezett meg, méghozzá egy olyan ruhacsodában, amit sokan máris az év legszebb öltözékének kiáltottak ki. Mesébe illő, ugye? Nem is meglepő, hogy a 640 dolláros Self-Portrait ruhát egy szempillantás alatt kapkodták el a hercegné és a divat rajongói.

Katalin egyébként szinte bármit viselhet, amit a szabályok és az etikett engedélyeznek számára, mert nagyon csinos. Egyesek szerint túl korán nyerte vissza alakját kislánya születése után, mások viszont azt mondják, mivel nem hízott túl sokat a második terhessége alatt sem, így nem is volt számára olyan nagy feladat leadni azt a néhány kilót – ez gyakorlatilag észrevétlenül is megtörténhetett, akár a szoptatás, akár a sok mozgás, akár a babakocsi-tologatás következtében.

Persze olyanok is vannak, akik nagyon unják már a hercegné alakjáról szóló írásokat, és szerintük inkább az a lényeg, hogy anya és gyermeke(i) is egészséges(ek). Apropó egészség, azért a várandósságot nem viselte a legjobban, főleg az első harmadban voltak erős rosszullétei.

Ez külföldi oldalak szerint azért van így, mert egy ritka betegségben szenved. „Ez a betegség a vészes terhességi hányás, vagyis a hyperemesis gravidarum, és sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak” – írja az egyik brit napilap.

A hyperemesis gravidarum egy másik internetes oldalon leírtak szerint inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósak. A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat.

Katalin az első terhességénél szerencsére csak az első hetekben volt csak rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Ami pedig az étrendjét illeti, valószínűleg második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Mostanság viszont már mértéket tart, sőt, talán kicsit megint szigorúbb magával – addig ezzel szerintünk nincs is baj, amíg nem esik túlzásba.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X