Főoldal > EGÉSZSÉG > Így lesz olyan szexi karod, mint Katalin hercegnének

Így lesz olyan szexi karod, mint Katalin hercegnének

alakformálásedzéserősítéskarkarizomKatalin hercegné
0

Írta:

Ismételd meg a cikkben leírt gyakorlatsort háromszor, minden nap, és a hatás nem marad el!

Ha Katalin hercegnére nézel, akkor kifogástalan stílusérzéke és vékony alakja mellett az is feltűnhet, hogy sehol egy konyhásnéni-izom, sőt, Vilmos herceg feleségének karjai nemcsak nagyon vékonyak, hanem formásak is.

Hogy mi lehet a titka, az nemcsak minket érdekel: a DailyMail nemrég megkérdezte erről a Kobox nevű boutique edzőterem alapítóját, Shane Collins sztártrénert, aki egy jó hírrel kezdte a válaszadást: akár otthon is tehetsz azért, hogy a hercegnééhez hasonló, vékony, formás karod legyen!

Az edző szerint a planking az egyik kulcselem, ugyanis ezzel a könnyűnek látszó (de valójában nem egyszerű) törzsizom-erősítő gyakorlattal a hasat, a hátat és a vállakat is erősítjük. A high plank (kéztámasz) és a low plank (könyöktámasz) is fontos szerepet kapnak Katalin hercegné edzéstervében, ahogy a fekvőtámaszozás és az árnyékbokszolás is.

Shane Collins szerint a következő rutint kövesd, ha Kate Middleton karjaihoz hasonlóakra vágysz:

  • 60 másodperc – plank
  • 30 másodperc – árnyékbokszolás
  • 60 másodperc – High plank vagy low plank
  • 30 másodperc – árnyékbokszolás
  • 60 másodperc – fekvőtámaszozás
  • 30 másodperc – árnyékbokszolás

Ismételd meg háromszor, egy hónapon át minden reggel, és az eredmény nem marad el!

Katalin kedvenc mozgásformái

A hercegné imád sportolni: ez nála nem hobbi, hanem már életforma. Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, a gyephokit, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Márciusban pedig egy szintén kedves hobbijának, a síelésnek hódolt, ahová férjével most először a gyerekeiket is magukkal vitték.

Ami pedig az étrendjét illeti, első várandóssága után valószínűleg második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Vékony alakját elnézve azonban több mint valószínű, hogy ismét szigorúbb önmagához, és gyakran ismét csak sovány húst eszik salátával.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X