Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné átlátszó csipkében ment a gálára

Katalin hercegné átlátszó csipkében ment a gálára

alakdiétafogyáshercegnéKatalin hercegnéruhaszépségVilmos herceg
0

Írta:

A hercegné lélegzetelállítóan nézett ki!

Kate Middletonnak minden jól áll – és ezzel mi is egyre inkább egyetértünk. A hercegné ugyanis nemrég egy smaragdzöld csipkeruhában jelent meg az idei Portrait Galán, és nem túlzás, hogy ő volt a rendezvény legszebb résztvevője (mondhatni igazi ékkőként ragyogott).

A hercegné ruhájának anyagában átlátszó részek is helyet kaptak, de semmi illetlent nem mutatott a kíváncsi szemeknek. Épp ellenkezőleg: tökéletesen elegánsan és ízlésesen volt felöltözve. Temperley estélyijét egy aranyszínű clutch-al és Kiki McDonough fülbevalókkal viselte, a sminkkel és a frizurával viszont inkább a természetes hatásra törekedett.

Ebben az összeállításban sem lehetett nem észrevenni, mennyire vékony Katalin hercegné. Nemrég az ok.co.uk is megírta, hogy Vilmos herceg felesége az utóbbi időben rendszeresen rántja fel egy-egy mozdulattal a farmergatyáit nyilvános helyeken is. Ezek a – királyi családban egyértelműen ruhabakinak minősülő – pillanatok pedig arról árulkodnak, hogy bizony az utóbbi időben még vékonyabb lett, ezért a nadrágok lecsusszannak róla.

Ami a vonalait illeti, a hercegnő sokat tesz azért, hogy csinos és fitt maradjon, és ezt kicsit talán túlzásba is viszi. Nagyon figyel arra, mit eszik (és abból mennyit engedélyez magának), és rengeteget sportol.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Várandósságai idején a súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette a – szerintünk elengedhetetlen – lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt nem is tudna sport nélkül élni.

Ami pedig az étrendjét illeti, mind az első, mind pedig a második terhessége során Katalin lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Mostanság viszont már mértéket tart, sőt, talán kicsit megint szigorúbb magával – azért az egészsége érdekében jó lenne, ha ezzel nem esne túlzásba.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X