Főoldal > AKTUÁLIS > Így változik meg Katalin hercegné élete idén

Így változik meg Katalin hercegné élete idén

György hercegKatalin hercegnéKate MiddletonSarolta hercegnőVilmos herceg
0

Írta:

A hercegnére és kis családjára jó néhány változás vár 2017-ben.

Új év, új élet – szoktuk mondogatni, és hát ha ez nem is, de mindenképpen sok változás köszönt be Katalin hercegné életében 2017-ben. Férje, Vilmos herceg ugyanis nem dolgozik tovább polgári mentőhelikopter-pilótaként a kelet-angliai Norfolk megyében, ehelyett inkább a királyi család tagjaként ráháruló egyre több feladatból veszi majd ki a részét.

Ez azt is jelenti, hogy Katalinék áthelyezik székhelyüket a Norfolk megyei Anmer Hallból: ő és a gyerekek, György herceg és Sarolta hercegnő több időt töltenek majd Vilmossal Londonban. Ősztől a kis herceg ott kezdi majd meg az iskolát, húga pedig óvodás lesz (később pedig a szülők azt tervezik, hogy neki is Londonban választanak iskolát).

Ez azt is jelenti, hogy a jövőben valószínűleg nemcsak Vilmost, hanem Katalint is többször látjuk majd a különböző rendezvényeken, és megcsodálhatjuk szebbnél szebb szettjeit, amik mindig tökéletesen állnak vékony alakján.

Ami a vonalait illeti, a hercegnő sokat tesz azért, hogy csinos és fitt maradjon. Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Várandósságai idején a súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette a – szerintünk elengedhetetlen – lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt nem is tudna sport nélkül élni.

Ami pedig az étrendjét illeti, mind az első, mind pedig a második terhessége során Katalin lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Mostanság viszont már mértéket tart, sőt, talán kicsit megint szigorúbb magával – addig ezzel szerintünk nincs is baj, amíg nem esik túlzásba.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X