Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné pocakja már látszik!

Katalin hercegné pocakja már látszik!

babababavárásKatalin hercegnépocakterhességvárandósságVilmos herceg
0

Írta:

A hercegné mini babapocakját és új frizuráját is megmutatta.

Szeptemberben mi is megírtuk, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg a harmadik babájukat várják, illetve hogy a hercegné egy ideig hanyagolni fogja hivatalos megjelenéseit és néhány egyéb kötelezettségét, mert ezt a várandósságát sem viseli túl jól – az előző két terhessége során fellépett vészes terhességi hányás, vagy más néven hyperemesis gravidarum most is fennáll nála.

A napokban viszont Katalin már annyira jól érezte magát, hogy mégis részt vett egy jótékonysági rendezvényen, ahol egy életnagyságú Paddington macival táncolt, sokat nevetett, valamint megmutatta új, a korábbinál valamivel rövidebb frizuráját és egyelőre még nagyon pici babapocakját is. A DailyMail azt írja, a hercegné továbbra is szenved a hyperemesis gravidarum tüneteitől, de már jobban van.

Egyesek szerint ezek a rosszullétek sokkal gyakoribbak azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak, mások szerint meg inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósok.

A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat. Hát, szerintünk Vilmos herceg felesége már elég tapasztaltan néz szembe ezekkel a rosszullétekkel, sőt, megvannak a maga praktikái is, amiktől egy kicsit jobban érzi magát.

A DailyMail szerint György herceg és Sarolta hercegné anyukája a nyolcadik és 12. hét közt jár mostani terhességével, így a kicsi jövő áprilisban vagy májusban fog megszületni. Reméljük, addigra nem is fog már emlékezni ezekre a rosszullétekre.

Az első terhességénél egyébként csak a kezdeti időszakban volt rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Ami pedig az étrendjét illeti, második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát – és szerintünk valószínű, hogy ez a harmadik terhessége alatt is így van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X