Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné imádnivalóan hétköznapi

Katalin hercegné imádnivalóan hétköznapi

Katalin hercegnéKate MiddletonLondon Maratonruhaszépség
0

Írta:

Egy ehhez hasonló szettet te is számos alkalomra viselhetsz.

Mindannyian szívesen cserélnénk gardróbot Kate Middletonnal, és persze titkon arra is vágyunk, hogy a divat- és stílusérzékéből is kaphassunk egy kicsikét – mert ki más vegyíti ilyen mesterien az olcsóbb holmikat a dizájnerdarabokkal? És rajta kívül melyik ismert ember tudja elérni, hogy egy teljesen hétköznapinak tűnő szettben is ennyire szép és imádnivaló lehessen? Na ugye, hogy csak Katalin hercegné.

A hercegné legutóbb április 19-én a London Marathonon varázsolt el mindenkit bájával, természetességével, és abban a sportosan csinos összeállításban, amit viselt. Egy vörös-fekete csíkos Luisa Spagoli Muvi pulcsit, sötét sztreccsfarmert és fehér teniszcipőt viselt, ami egyszerre számít hétköznapi, játékos, az eseményhez passzoló, ugyanakkor letisztult és bájos viseletnek is.

Egy ehhez hasonló összeállításban te is részt vehetsz bármilyen laza családi programon, de akár egy nem hivatalos találkozóra is viselhetsz valami hasonlót. Persze, azt hozzá kell tennünk, hogy ha ilyen vékony pulóvert szeretnél beszerezni, ennek azért megkérik az árát: 280 dollárba kerül.

De visszatérve Katalinra, nem véletlen, hogy sokat beszélgetett a futókkal és bátorította őket a megmérettetés előtt, ugyanis ő maga is nagyon szeret futni. De nemcsak ez a kedvenc mozgásformája, mert tulajdonképpen minden sportot szeret a kerékpározástól az evezésen és a teniszen át a súlyzós gyakorlatokig. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Várandósságai idején a súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette a – szerintünk elengedhetetlen – lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt nem is tudna sport nélkül élni.

Ami pedig az étrendjét illeti, mind az első, mind pedig a második terhessége során Katalin lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Mostanság viszont már mértéket tart, sőt, talán kicsit megint szigorúbb magával – azért az egészsége érdekében jó lenne, ha ezzel nem esne túlzásba.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X