Főoldal > kihívás > Katalin hercegné ettől van olyan jó formában

Katalin hercegné ettől van olyan jó formában

#futnijóedzésegészségfutásKatalin hercegnéKate Middleton
0

Írta:

Csodás alakját nagyban köszönheti egyik kedvenc mozgásformájának, a futásnak!

Sokan sok mindent írtak már arról, mi is Kate Middleton vékony alakjának legfőbb titka, és mi azokkal értünk egyet, akik szerint a hercegné vonalait nagyrészt a futásnak köszönheti. Egyrészt, ha van fél órája, ezt bármely napszakban, egy futócipő és valami kényelmes ruha felhúzásával végezheti (felszerelést és hosszas készülődést sem igényel), vagy épp akkor is, amikor gyerekei után iramodik. Ez utóbbit egy évvel ezelőtt ő maga is kiemelte, amikor Indiában járva vékony alakjának és fittségének megőrzéséről kérdezték.

De azt is tavaly olvastuk, hogy Katalin beleszeretett a CrossFitbe, amiben a DailyMail rövid leírása szerint guggolás, rezisztencia- és súlyzós edzés mellett futás is van. Egyik kedvenc mozgásformájának ráadásul nemcsak ő maga hódol, hanem másokat is támogat ebben: az április 19-én megrendezett London Marathon-on például sokat beszélgetett az indulókkal.

Kate egyébként a futás mellett minden más sportot is szeret a kerékpározástól az evezésen és a teniszen át a súlyzós gyakorlatokig. Gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Várandósságai idején a súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette a – szerintünk elengedhetetlen – lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt nem is tudna sport nélkül élni.

Ami pedig az étrendjét illeti, mind az első, mind pedig a második terhessége során Katalin lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Mostanság viszont már mértéket tart, sőt, talán kicsit megint szigorúbb magával – azért az egészsége érdekében jó lenne, ha ezzel nem esne túlzásba.

Fotó: Elle


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X