Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné és családja így kíván boldog karácsonyt

Katalin hercegné és családja így kíván boldog karácsonyt

karácsonykarácsonyi fotóKatalin hercegnékirályi családVilmos herceg
0

Írta:

Karácsonyi képük néhány óra alatt több százezer szivecskét kapott.

Egy eléggé beállított, de ezzel együtt is roppant helyes családi fotót osztott meg Katalin hercegné és Vilmos herceg családjáról a Kensington Palace hivatalos Instagram oldala. A kis család ezzel a képpel kíván boldog karácsonyt az egész világnak, és akinek nincs kőből a szíve, az rögtön el is mosolyodik rajta, hiszen a gyerekek – a négyéves György herceg és a kétéves Sarolta hercegnő – egyszerűen imádnivalóak a felvételen.

A fotó alatt azt is olvashatjuk, hogy az korábban készült, és ha a hercegnére pillantunk, azonnal láthatjuk is ennek bizonyítékát: a képen még nem látszik a pocakja. Pedig már valamelyest látszania kell, hiszen áprilisra várja harmadik gyermekét.

Szerintünk lehet, hogy nem akarták most egy újabb fotózással terhelni. Ugyanis a hírek szerint harmadszor sem könnyű számára a terhesség – az előző két várandóssága során fellépett vészes terhességi hányás (hyperemesis gravidarum) most is fennáll nála. Egyesek szerint ez sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak, mások szerint meg inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósok. A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat.

Hát, szerintünk Vilmos herceg felesége már elég tapasztaltan néz szembe ezekkel a rosszullétekkel, sőt, megvannak a maga praktikái is, amiktől egy kicsit jobban érzi magát.

Az első terhességénél egyébként csak a kezdeti időszakban volt rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

Ami pedig az étrendjét illeti, második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát – és szerintünk valószínű, hogy ez a harmadik terhessége alatt is így van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X