Főoldal > AKTUÁLIS > Mi az igazság Katalin hercegné étrendjéről?

Mi az igazság Katalin hercegné étrendjéről?

diétaétrendhercegnéKatalin hercegnéKate Middletonsztárterhesvárandósvilágsztár
0

Írta:

Vilmos herceg felesége túl szigorú magával, vagy mégsem?

Ha Katalin hercegnére gondolunk, mindannyiunknak eszébe jut, hogy milyen vékony, mennyire imád sportolni, és milyen gyorsan leadta súlyfeleslegét két korábbi terhessége után – és ez valószínűleg a harmadik királyi bébi születése után is így lesz.

De vajon mi igaz abból, hogy a hercegné folyton diétázik, és a legapróbb kényeztetést is alig engedélyezi magának? A Delish.com egyik korábbi – de nemrég újra a netezők érdeklődésének középpontjába került – írása szerint azért korántsem minden. Lássuk, milyen a hercegné étrendje valójában!

Katalin főz és ragaszkodik a „normális” családi étkezésekhez

Carolyn Robb, a királyi család séfje korábban elmondta, hogy Vilmos herceg felesége két dologhoz ragaszkodik a konyhában: amikor csak lehet, ő főz a szeretteinek, az ételt pedig egy kis konyhaasztalnál ülve úgy fogyasztják el, mint egy hétköznapi család. A hercegné bizonyos ételeket kimondottan szeret elkészíteni – ilyen például a curry –, és ha vendégeket fogadnak, akkor ő maga szolgálja fel a főztjét. Vilmos herceg viszont szereti ugratni őt főzőtudománya miatt: azt szokta mondogatni, hogy ő Katalin főztje miatt ilyen sovány.

Tényleg szigorú diétákkal marad karcsú?

Kate Middletonról gyakran hallunk, olvasunk olyan híreket, melyek szerint rendszeresen fogyókúrákkal sanyargatja magát. Ebben sokak szerint van némi igazság, de persze feltételezzük, hogy most, várandósan esze ágába sem jut az ilyesmi. De esküvőjére például állítólag a Dukan diéta segítségével lett még az addiginál is vékonyabb. Ez a sok proteint, friss zöldséget, gyümölcsöt meg egy kevés „jó” szénhidrátot engedélyező diéta nem mellesleg Katalin anyukájának nagy kedvence, aki – ha rátör a nassolás utáni vágy – legfeljebb egy kis túróval csillapítja azt.

Nyersétel diéta – nemcsak a vékony alakért

Mások szerint Kate olykor nyersétel diétát tart – persze nem most, nagy pocakkal akar majd napi néhány répán és salátán élni… De a hírek szerint a babavárás előtt nemcsak azért fogyasztott sok-sok zöldséget, gyümölcsöt, mandulatejet, tabulét és gazpachót, mert meg akarta őrizni az alakját, hanem egészséges hajának, bőrének és erős körmeinek védelme érdekében is.

Lazítani is tudni kell

A Delish.com írása szerint Katalin hercegné sem tartja magát az év minden napján szigorú étrendjéhez, és/vagy időről időre beiktatott fogyókúrákhoz. Ő is tudja, hogy olykor bizony muszáj egy kicsit engedékenyebbnek lennünk magunkkal, ezért például családi összejöveteleken és az ünnepek alatt mindig rendesen eszik a szeretteivel.

Marad hely a desszertnek is

Sokszor úgy teleeszed magad a levessel és a főétellel, hogy úgy érzed, egy falat süti sem fér már a pocakodba? Nos, Katalin hercegné ezt a hibát nem követi el. Átgondoltan falatozik az asztalnál, eszik egy kicsit a levesből és a főételből is, de a desszertnek mindig hagy egy pici helyet – különösen az ünnepek idején. Az alakját elnézve ez lehet, hogy szó szerint egy-két falatnyi finomság engedélyezését jelenti, de most, várandósan azért reméljük, nem ilyen szigorú magával. Sőt, talán hetente többször elmajszol néhányat kedvenc finomságaiból, a csokis kekszekből és a gumimacikból is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X