Főoldal > AKTUÁLIS > “Természetes” az 50 éves Kylie Minogue?

“Természetes” az 50 éves Kylie Minogue?

énekesnőkülföldi sztárKylie Minogueplasztikasmink nélkülsztártermészetes
0

Írta:

Jól néz ki, de adódik a kérdés: igazából mennyire természetesek ezek a „natúr” képek?

Szerintünk az nem is kérdés, hogy Kylie Minogue manapság, 50 évesen is remekül néz ki. Nem tudjuk, ezt pontosan milyen módszerekkel éri el, de egy biztos: ő maga próbálja azt elhitetni a világgal, hogy amit látunk, az természetes.

Például a következő, Golden című számának videoklip-forgatásán Kubában készült „kulisszák mögötti fotó” kapcsán azt állítja: sem különösebb megvilágítás, sem stáb, sem smink nem befolyásolta a végeredményt.

A Daily Mail is szentelt egy cikket a „természetes” Kylie-nak, mire a kommentelők felháborodtak: szerintük – bár az énekesnő tényleg nagyon jól néz ki – ehhez a képhez fényt, sminket és bizony Photoshopot is használtak rendesen. Nem értik, miért kell ennek az ellenkezőjét állítani, amikor véleményük szerint még a vak is látja, mi az igazság.

Kylie egyébként régóta küzd azok ellen a híresztelések ellen, melyek szerint jó pár éve plasztikai sebészeknek köszönhetően őrzi szépségét és fiatalságát. Állítása szerint ez hazugság, szépségtrükkje nem más, mint egy-két üvegcsényi hajolaj és egy kis Pond’s arckrém. Szerintünk elképzelhető, hogy a kettő között lehet az igazság: lehet, hogy nem botoxol (vagy már nem), de az biztos, hogy valamiféle kozmetikai kezelésre szüksége lehet ahhoz, hogy bőre 50 évesen is ilyen ragyogó és ráncmentes lehessen.

Amit viszont biztosan tudunk, az nem más, mint hogy a mellrákot korábban legyőző énekesnő számára az egészsége a legfontosabb. Régebben is többször hangsúlyozta, hogy szeretne sokáig egészségesen, fitten, kiegyensúlyozottan és boldogan élni. Ennek érdekében egészségesen táplálkozik, illetve sportol is rendszeresen.

Gyakran nincs ideje hosszú edzésekre, de néhány éve megismerte a Power Plate-et, ami nélkül ma már úgy gondolja, nem tudna élni. „Egy rövid, de intenzív edzés is úgy megdolgoztat, hogy utána csak pihegek. Egyszerűen imádom” – árulta el.

Bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, egy dologra mindig törekszik: arra, hogy lehetőleg ne kelljen kihagynia a vacsorát. Úgy véli, ez nemcsak azért jó, mert üres gyomorral nem tudna elaludni, hanem azért is, mert ilyenkor van ideje egy kicsit lazítani, nyugodtan enni, majd az egész napját átgondolni.

Szabadidejében új inspirációkat keres, például barátaival beszélget, rádiót hallgat, vagy olvasással kapcsolódik ki. Egyik kedvence Milan Kundera Halhatatlanság című műve, amely egyetlen mozdulatból születik, egy nő hanyag gesztusából az úszástanára felé.

„A turkálók, piacok is mindig inspirálnak, és persze imádok vásárolni – ilyenkor még az a tudat is olyan jó, hogy nem költöttem sokat, hiszen elég jó áron tudom beszerezni a szuper holmikat” – mondta korábban. Egyik kedvence például az az aranyszínű sort, amit a Spinning Around videoklipjében viselt – ezt fél fontért vásárolta egy londoni piacon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X