Főoldal > AKTUÁLIS > Kylie Minogue drámai dolgokról mesélt

Kylie Minogue drámai dolgokról mesélt

énekesnőKylie Minogueplasztikaszakításszépségszerelemsztár
0

Írta:

Amikor kapcsolata véget ért, minden összeomlott körülötte.

Kylie Minogue tavaly februárban szakított akkori vőlegényével, Joshua Sasse-val, de csak egy nemrég adott interjúban mesélt arról, megrázó őszinteséggel, hogy mennyire kemény és fájdalmas volt számára az az időszak. Magát a szakítást a hírek szerint az idézte elő, hogy az ifjú színész kezdett közel kerülni kolléganőjéhez, Marta Milanshoz. Kylie pedig egyszer csak rájött, nem bírja tovább ezt a helyzetet, és kidobta nyugat-londoni otthonukból a srácot. Azt mondja, ekkor idegösszeomlást kapott, és azt akarta, hogy minden véget érjen.

De szerencsére nem csinált semmi butaságot, hanem épp ellenkezőleg: elutazott Thaiföldre, ahol szépen összeszedte magát. Azt mondja, azt is tudja, hogy neki már sosem lehet gyereke, ami szintén elég drámai dolog egy nő életében. De Kylie próbálja ezt elfogadni, és azokra a dolgokra koncentrál, amikben örömét leli – például a karrierjére. Most 14. stúdióalbumának megjelenésével, illetve közelgő, bensőséges koncerteket ígérő turnéjával van elfoglalva, és persze az sem kizárt, hogy előbb-utóbb újra komolyan elkötelezi magát valaki mellett.

És persze a mellrákot korábban legyőző énekesnő számára az egészsége továbbra is kulcsfontosságú. Régebben is többször hangsúlyozta, hogy szeretne sokáig egészségesen, fitten, kiegyensúlyozottan és boldogan élni. Ennek érdekében mindent megtesz az egészséges táplálkozásért és a rendszeres sportért.

Gyakran nincs ideje hosszú edzésekre, de néhány éve megismerte a Power Plate-et, ami nélkül ma már úgy gondolja, nem tudna élni. „Egy rövid, de intenzív edzés is úgy megdolgoztat, hogy utána csak pihegek. Egyszerűen imádom” – árulta el.

Bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, egy dologra mindig törekszik: arra, hogy lehetőleg ne kelljen kihagynia a vacsorát. Úgy véli, ez nemcsak azért jó, mert üres gyomorral nem tudna elaludni, hanem azért is, mert ilyenkor van ideje egy kicsit lazítani, nyugodtan enni, majd az egész napját átgondolni.

Szabadidejében új inspirációkat keres, például barátaival beszélget, rádiót hallgat, vagy olvasással kapcsolódik ki. Egyik kedvence Milan Kundera Halhatatlanság című műve, amely egyetlen mozdulatból születik, egy nő hanyag gesztusából az úszástanára felé.

„A turkálók, piacok is mindig inspirálnak, és persze imádok vásárolni – ilyenkor még az a tudat is olyan jó, hogy nem költöttem sokat, hiszen elég jó áron tudom beszerezni a szuper holmikat” – mondta korábban.

A szexi világsztár tehát korántsem tartozik azon hírességek közé, akik csak és kizárólag drága dizájnercuccokban szeretnek parádézni. Egyik kedvence például az az aranyszínű sort, amit a Spinning Around videoklipjében viselt – ezt fél fontért vásárolta egy londoni piacon.

A rossz nyelvek szerint Kylie a botox nagy rajongója, de ő azt mondja, szépségtrükkje egy-két üvegcsényi hajolaj és egy kis Pond’s arckrém. Szerintünk viszont a kettő között lehet az igazság: lehet, hogy nem botoxol (vagy már nem), de az biztos, hogy valamiféle kozmetikai kezelésre szüksége lehet ahhoz, hogy bőre 47 évesen is ilyen ragyogó és ráncmentes lehessen. Akármi is az igazság, az énekesnő most is elképesztően jól néz ki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X