Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta Jones elképesztő dolgot mutatott

Catherine Zeta Jones elképesztő dolgot mutatott

casa zeta jonesCatherine Zeta-Jonescsajcsajbarlangkülföldi sztárotthonszínésznősztár
0

Írta:

Ezért sok-sok nő irigyelheti.

Catherine Zeta-Jonesról tudjuk, hogy mindene megvan: szép család, szerető férj, mesés karrier, és persze annyi pénz, amiből nemcsak ő, hanem a gyerekei és talán az unokái is boldogan élhetnek. Elmondása szerint nem is kérkedik azzal, amije van – bár egy interjúban nyomatékosította, hogy az álszerénység is bosszantja –, de azt nem bírta ki, hogy ne dicsekedjen el az Instagramon saját kis „csajbarlangjával”.

Ezt a helyes kis szobát a 48 éves színésznő New York-i lakásában rendezték be. Minden megtalálható benne, amire tulajdonosa vágyott: dizájnerruhák, tervezőasztal, varrógép és egy csomó színes anyagminta.

Naná, hogy a világsztár szeret kreatívkodni! A varrás szeretetét anyukájától örökölte, és kislányként imádta nézni, amikor édesanyja „alkotott”. Neki pedig már saját márkája is van, Casa Zeta Jones néven, aminek hamarosan jön az újabb kollekciója.

A ruhákat akár maga a világsztár is bemutathatná, hisz remek formában van – igaz, nem tagadja, hogy megdolgozik alakja megőrzéséért. Átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait: étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X