Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones 14 éves lánya lesz a következő szupermodell?

Catherine Zeta-Jones 14 éves lánya lesz a következő szupermodell?

carys zeta douglasCatherine Zeta-Jonesdivatbemutatókülföldi sztármodellszínésznősztársztárcsemete
0

Írta:

Carys Zeta Douglas még csak 14 éves, de sokak szerint szép jövő áll előtte.

A sztárcsemeték gyorsan felnőnek, és sokan próbálnak közülük szüleik nyomdokaiba lépni – gondolj csak Cindy Crawford lányára, Kaiára, vagy akár Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kisebbik gyermekére, Carysre. A leányzó még csak 14 éves, de máris feltűnő jelenség, és úgy tűnik, szülei nem is tiltják őt a reflektorfénytől. Sőt, Catherine nemrég Caryst vitte el magával egy New York-i divatshow-ra, ahol büszkén pózoltak a kamerák előtt.

A kommentelők véleménye megoszlik a dologról. Egyesek szerint a kislány még túl fiatal ehhez a világhoz, mások szerint nem az a lényeg, most csöppen-e bele vagy néhány év múlva, úgyis ő lesz a következő sztárcsemete-szupermodell. Megint mások pedig úgy gondolják, hogy Catherine jobban megválogathatná, hol miben jelenik meg. A divatshow-ra választott öltözéke, hát… nem éppen elegáns, inkább hálószobába illene, ugyanis szettjének szoknyarésze teljesen átlátszó volt!

Talán ez, hogy a figyelem középpontjába akar kerülni, összefügghet Catherine-nél korábbi gondjaival. Régebben bipoláris zavarai, házassági gondjai és súlyproblémái is voltak, ezek miatt került inkább a lapok érdeklődésének középpontjába. De ez utóbbi ma már a múlté: alakjára most nem mondhat senki semmi rosszat, mert most tényleg jól néz ki. Átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait: étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt Catherine életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X