Főoldal > AKTUÁLIS > Durva, mennyibe kerül Catherine Zeta-Jones szépsége

Durva, mennyibe kerül Catherine Zeta-Jones szépsége

bőrápolásCatherine Zeta-Jonesplasztikaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Talán nem jár rendszeresen plasztikáztatni, de elég sokat költ szépségének megőrzésére.

Catherine Zeta-Jones szépsége legendás, így hát nem is csodáljuk, hogy világszerte sok-sok embert érdekel, mit tesz a 47 éves színésznő azért, hogy ez így is maradjon. Plasztikák? Rendszeres botox és kozmetikai kezelések? Nos, talán ezekkel is él olykor, ezt nem tudjuk. De az tény, hogy nemrég az Instagramon mutatta meg követőinek otthoni fürdőszobai szekrényét, ami finoman szólva is impozáns – a választékot néhány kozmetikus is irigyen nézegetheti.

És persze azt is hozzá kell tennünk, hogy a színésznőnek nem kevés pénzébe kerül a szépségápolás: valaki kiszámolta, hogy 2600 dollárba kerülnek csak azok a kencék, amiket az Instagramra lefotózott szekrénykében látunk (és ki tudja, lehet a színésznőnek még máshol is sok értékes szépségmegőrző terméke).

Bár a 2600 dollár nem kevés – mostani árfolyamon nagyjából 750 ezer forintot jelent -, Catherine nem csak drága dolgokat tart kencés szekrénykéjében. Igaz, ezekből is van jócskán, például egy 450 dolláros nyakbőr-feszesítő szérum, de akar itt hétdolláros izzadásgátló is. Bizony, nekünk úgy tűnik, hogy a színésznő is tudja: ha egy termék beválik, akkor ahhoz ragaszkodnunk kell, az nem számít, hogy esetleg olcsóbb kategóriába tartozik (sőt, ennek általában mindenki örül).

Michael Douglas felesége tehát mindent megtesz azért, hogy szépségét és arcbőrének egészséges ragyogását minél tovább megőrizze, és az eredménnyel nemcsak ő elégedett, hanem rajongói is. Catherine az alakjáért is sokat dolgozik – átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással tesz nap mint nap azért, hogy ilyen jó formában maradjon. Szerintünk étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins-diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is: ha csak egy kis ideje van, máris a vízpart felé veszi az irányt, vagy a medencében csobban egyet.

A színésznő számára a hangsúly a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X