Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones ijesztően néz ki

Catherine Zeta-Jones ijesztően néz ki

Catherine Zeta-Jonesszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő tökéletes szettje ellenére sem tűnik túl egészségesnek és boldognak.

Fekete-fehér szettben, kalapban és napszemüvegben kapták lencsevégre a minap Catherine Zeta-Jones-t a Los Angeles-i reptéren. Az Oscar-díjas színésznő most is kifogástalanul elegánsan öltözött fel, de sápadt, fáradt arcán egyetlen mosoly sem jelent meg – mondjuk azt is el tudjuk képzelni, hogy aznap már sokadszor bukkantak fel körülötte fotósok, ő pedig egyszerűen csak kimerült volt.

Egyesek attól tartanak, hogy ennél azért nagyobb a baj: talán még mindig nem túl stabilak az idegei a korábbi bipoláris zavaráról szóló hírek után. Rajongóinak másik csoportja viszont arra inti az aggódókat, hogy mindenki nyugodjon le, hiszen bárkiről készülhetnek előnytelenebb képek azokon a napokon, amikor épp fáradtabb, nincs olyan jó formában, vagy egyszerűen csak nincs kedve mosolyogni.

Megint mások szerint viszont a világsztár 46 évesen is remekül néz ki. Alakjáért átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással tesz nap mint nap sokat. Szerintünk étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins-diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is: ha csak egy kis ideje van, máris a vízpart felé veszi az irányt, vagy a medencében csobban egyet.

A színésznő számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X