Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő fotó Catherine Zeta-Jonesról

Meglepő fotó Catherine Zeta-Jonesról

Catherine Zeta-Jonesdiétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Nemrég még arról cikkeztek a lapok, hogy véget ért Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házass&

Nemrég még arról cikkeztek a lapok, hogy véget ért Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házassága, most azonban úgy tűnik, a sztárpár rendezte sorait, és – egy viharos 2013-as év után – végre kibékültek egymással.

A színészpár síeléssel köszöntötte az új év első napját, ahová gyerekeiket is magukkal vitték. A kanadai vakáción persze meg is ragadták az alkalmat, hogy az egész világgal tudassák, milyen jól érzik magukat együtt: mosolygós családi fotót készítettek, amit a családfő töltött fel Facebook oldalára, boldog új évet kívánva rajongóinak.

Később a 69 éves világsztár gyerekeikkel is posztolt egy közös képet, melyen jól látható, milyen csodálatos helyen vakációztak. Mivel egész Amerikában nagyon hideg van, valószínűleg rendesen beöltözve szelték a havas lejtőket, de minden bizonnyal sokat nevettek, és remekül érezték magukat együtt.

Azóta is folynak a találgatások, hogy vajon Michael Douglas és gyönyörű felesége rendezte ellentéteit, de házastársakként nem találtak újra egymásra, vagy teljes a kibékülés, és az utóbbi hetekben újra fellángolt köztük a szerelem is?

Ez utóbbit támasztja alá, hogy nemrég egy egész napot töltöttek együtt New Yorkban, és nemcsak karikagyűrűiket hordták, hanem szemtanúk szerint határozottan szerelmesnek is tűntek. A színész korábban azt nyilatkozta, szeretné megmenteni házasságukat, és egy interjúban utalt arra, hogy jó úton haladnak efelé a nejével.

Sokan úgy gondolják, a két híresség egyrészt a gyerekeik miatt akarja újrakezdeni, másrészt pedig sok nehézségen mentek át együtt, ami egy életre összekovácsolta őket – gondoljunk akár Michael Douglas rákbetegségére, vagy Catherine bipoláris zavarára, amivel kórházi kezelésre is szorult.

zeta2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 44 éves színésznő korábban súlyproblémákkal is küzdött, de ez ma már a múlté: átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait. Étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X