Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones házasságának végleg vége?

Catherine Zeta-Jones házasságának végleg vége?

Catherine Zeta-JonesházasságMichael Douglasszerelemszínésznősztárpárválás
0

Írta:

A színésznőt és férjét legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre.

Bár az év elején még együtt mentek síelni gyerekeikkel, bennfentesek szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házasságának vége. A színészpár sorozatos viták, veszekedések után tavaly augusztusban döntött úgy, hogy szünetet tartanak kapcsolatukban, de a mai napig nem álltak köztük teljesen helyre a dolgok.

Sőt, egyik ismerősük elmondása szerint ők ketten már csak „friendly exes”, vagyis jó kapcsolatot ápoló exek. Ki tudja, talán ennek szellemében jelentek meg a The Library nyitóestjén a New York-i The Public Theaterben. Mindketten mosolyogtak, látszólag feszengés nélkül pózoltak együtt a fotósoknak, és viselik a jegygyűrűjüket, ami egyesek szerint már csak megszokás, mások szerint viszont arra utalhat, hogy még azért nincs mindennek vége.

Biztos választ talán csak ők tudnának adni erre a kérdésre, illetve talán még ők sem. Az viszont biztos, hogy a két Oscar-díjas sztár remekül néz ki: a 46 éves színésznő gyönyörű és csinos – annak ellenére, hogy egyesek szerint még mindig nem túl stabilak az idegei a korábbi bipoláris zavaráról szóló hírek után.

Catherine viszont mintha ennek ellent akarna mondani: láthatóan jól néz ki, és nyoma sincs nyugtalanságnak vagy feszültségnek. Arca teltebb, mosolya boldogabb – talán már súlyproblémáival való küzdelme is végleg a múlté. Átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait, úgy tudjuk, hogy étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Huffinton Post


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X