Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones szuperszexi volt a premieren

Catherine Zeta-Jones szuperszexi volt a premieren

Catherine Zeta-JonesMichael Douglasruhaszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő melltartó nélkül, merészen felvágott szoknyában tündökölt.

Január végén tartották a Dad’s Army című film londoni premierjét, de azt nem nagyon hinnénk, hogy bárki is a produkcióra emlékezne – főleg, mert Catherine Zeta-Jones mindenkinél dögösebben érkezett a bemutatóra.

A színésznő egy mélyen dekoltált, merészen felvágott estélyiben pózolt a fotósok előtt, amire elég volt egyetlen pillantást vetni, hogy bárki lássa: a világsztár bizony nem vett fel melltartót a jeles eseményre (ehhez a ruhához mondjuk nem is lett volna szabad). Azt pedig el sem hisszük, hogy 46 éves

Catherine most tényleg nagyon jól néz ki: a korábban bipoláris zavarral küzdő hírességen nyoma sincs nyugtalanságnak vagy feszültségnek. Arca teltebb, mosolya boldogabb – minden bizonnyal rendbe jöttek dolgai férjével, a 71 éves Michael Douglasszel, akivel 2013-ban egy időre különköltöztek egymástól, de már a 2014-es év elején közös síelésre vitték gyerekeiket.

A sztárpár ismerősei szerint sokkal erősebb köztük az egymás iránti szeretet és tisztelet, mint azok a gondok, amik annak idején közéjük álltak. Az pedig, hogy két közös gyerekükért is felelősséggel tartoznak, szintén összeköti az idén 15. házassági évfordulójára készülő színészpárt.

Catherine korábban nemcsak házassági gondokkal és bipoláris zavarokkal, hanem súlyproblémákkal is küzdött, de ez ma már a múlté: átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait. Étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a színésznő a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X