Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas első randija

Ilyen volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas első randija

Catherine Zeta-JonesházasságMichael Douglasszerelemszínészszínésznő
0

Írta:

Ki gondolná, hogy nem indult valami rózsásan a kapcsolatuk?

Michael Douglas nemrég egy tévéműsorban emlékezett vissza arra, milyen volt első randija feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal. „Azt hittem, mindent elszúrtam” – vágott a közepébe a 72 éves színészlegenda, majd hozzátette, hogy bizony túl őszinte volt szíve hölgyével: kerek perec megmondta neki, hogy ő lesz a gyerekei apja.

Végül igaza lett, mert már 16 éve házasok, és van egy 16 éves fiuk, Dylan, illetve egy 13 éves lányuk, Carys, de persze az első randin egy ilyet a másik szemébe mondani… na igen, ez meredek, még egy olyan híres színésztől is, mint Michael Douglas.

Catherine-t is nyilván megijesztettem, mert döbbenten csak annyit mondott: sokat tud rólam, a múltamról /nyilván Douglas nőfaló természetére célzott – a szerk./, szóval jobb lesz, ha ő most megy. Másnap reggel elrepült Skóciába, én meg azt hittem, oké, ennyi volt” – emlékezett vissza a kétszeres Oscar-díjas filmsztár, aki később virágcsokorral és bocsánatkérő üzenettel békítette ki a gyönyörű színésznőt.

A 47 éves Catherine úgy tudjuk, nem szólalt meg a műsorban, de egy biztos: férje ódákat zengett róla, és azt is elárulta, hogy ők ketten még ennyi idő után, ennyi évesen is szexinek tartják egymást.

A színésznőért a rajongói is teljesen oda vannak, szerintük is szuperül néz ki. Alakjáért átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással tesz nap mint nap sokat. Szerintünk étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins-diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is: ha csak egy kis ideje van, máris a vízpart felé veszi az irányt, vagy a medencében csobban egyet.

A színésznő számára a hangsúly a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: MSN


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X