Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt Catherine Zeta-Jones arcával?

Mi történt Catherine Zeta-Jones arcával?

arcCatherine Zeta-Jonesmozgásplasztikaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Egyre kevésbé hasonlít régi önmagára.

Néhány éve még hamvas walesi rózsaszálként tündökölt a hollywoodi mozifilmekben Catherine Zeta-Jones, de aztán elég sok minden történt vele: beteg lett a férje, ő maga is sokat bajlódott depressziójával, nagyon lefogyott, na meg állítólag tönkrement a házassága, és még sorolhatnánk.

Ezek a történések nyilván az ember testén-lelkén nyomot hagynak, ezért hát nem lennénk meglepve, ha a 48 éves színésznő az utóbbi időben minden eddiginél lelkesebben látogatta volna a szépségklinikákat fiatalító kezelések miatt.

Persze azt nem tudjuk, hogy ez így volt-e, ezért nem is állítjuk. Csak gyanítjuk, ugyanis a világsztár arca igencsak megváltozott az utóbbi időben – sokkal viaszbabaszerűbbek lettek a vonásai, az egykori báj és hamvasság már nyomokban sem fedezhető fel rajta.

Felette is telik az idő, ezt értjük, de az öregedés más jelekkel is járna, a színésznőnek viszont legutóbb a Best FIFA Football Awards díjkiosztó gálán róla készült fotók tanúsága szerint nincs egyetlen ránca sem – a szemkörnyéki részt leszámítva. Néhányan úgy gondolják, a smink vagy a frizura is tehet arról, hogy alig hasonlít régi önmagára, de a DailyMailen kommentelők többsége szerint plasztikáztatott, és ez nagy hiba volt.

A színésznő korábban megosztotta a világgal, milyen kencéket tart otthon a fürdőszobai szekrényében, és azt is, mit tesz alakja megőrzéséért. Átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait: étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Catherine nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X