Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta-Jones felismerhetetlen smink nélkül

Catherine Zeta-Jones felismerhetetlen smink nélkül

Catherine Zeta-Jonesfotósminkszépségszínésznősztár
0

Írta:

Te elhiszed, hogy ezen a képen is őt látod?

„Tényleg ugyanaz a személy van ezeken a képeken?” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek, miután a DailyMail a napokban megjelent cikkében egymás mellé tette Catherine Zeta-Jones egy korábbi fotóját, illetve azt, amit múlt vasárnap posztolt saját magáról Instagramon. A régebbi képen egy sminkben pompázó színésznőt láthatunk, míg az utóbbi, friss fotón egy álmos, smink nélkül a kamerába meredő nőt.

A kommentelők többségének nem azzal van baja, hogy a színésznő sem huszonéves már. Ő is öregszik, ez emberi dolog. Hanem inkább azt kifogásolják, hogy természetesnek próbálja „eladni magát”, holott sokaknak ez a jelző az utolsók közt van, ami eszükbe jut a világsztárról. Suttognak botoxról, arcfeltöltésről, sok ezer dolláros kezelésekről, de az tény, hogy Catherine Zeta-Jones már jó ideje nem csak a szerencsés génjeinek köszönheti a kinézetét.

Korábban házassági gondjai, bipoláris zavarai és súlyproblémái miatt került inkább a lapok érdeklődésének középpontjába, de ez ma már a múlté: alakjára most nem mondhat senki semmi rosszat, mert most tényleg jól néz ki. Átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait: étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X