Főoldal > AKTUÁLIS > Milyen nagy már Halle Berry lánya!

Milyen nagy már Halle Berry lánya!

családHalle Berrykülföldi sztárnahlasztár
0

Írta:

Nahla nemrég még tündéri pici baba volt, most pedig kész kis hölgy.

Halle Berry-t nemrég a lányával tartott csajos napon kapták lencsevégre, amikor többek közt ikeázni is elvitte Nahlát. És hát a kommentelők többségének nem is az tűnt fel, hogy az Oscar-díjas színésznő egy laza szürke pólóruhát viselt aznap, hanem inkább az, hogy szinte egyik napról a másikra hogy megnőtt a lánya: Nahla már 10 éves, és bizony kész kis hölgy (össze is öltöztek a csajos napra híres mamájával).

Az 51 éves színésznő egyébként valószínűleg magasról tesz arra, kinek tetszett a megjelenése, és kinek nem. Egy korábbi interjúban öntudatosan azt mondta, mások véleménye nem érdekli, ő büszke a külsejére és a testére. Sőt, azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

Halle úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De házasságuk megromlott, és bár Olivier Martinez nem akart válni, végül mégis vége lett a dolognak.

Halle most nincs tehát túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban a színésznő egyik ismerőse.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X