Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry pucér fotót posztolt Instagramon

Halle Berry pucér fotót posztolt Instagramon

fotóHalle Berrymeztelenszépségszínésznősztártest
0

Írta:

A fotó láttán csak annyit tudtunk mondani: wow.

Halle Berry már korábban is elmondta, hogy abszolút nem érdekli mások véleménye, ő köszöni szépen, nagyon elégedett a testével. Sőt, azt is nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

Hát, ha naponta nem is kedvez rajongóinak és másfél milliós Instagram-követőtáborának pucér képekkel, azért olykor-olykor készít magáról ilyen fotókat. Legutóbb május közepén tett közkinccsé egy ilyet: a képen Halle egy üvegnek támaszkodik, testét pedig a kényes pontokon csak az üveg fehér csíkjai takarják… Hát, szerintünk nem is csoda, hogy gyorsan 115 ezer fölé ugrott a képre kapott szivecskék száma.

Bár egyesek szerint ez a magamutogatás kétségbeesett küzdelmet jelez az idő múlása ellen, az 50 éves színésznő azt állítja, neki az öregedéssel sincs baja. Szerinte ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De sajnos ez sem tartott túl sokáig: házasságuk megromlott.

Halle azóta sincs túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban a világsztár egyik ismerőse.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X