Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry elképesztő frizurával tündököl

Halle Berry elképesztő frizurával tündököl

frizuraHalle Berryoscar-díjszépségszínésznősztár
0

Írta:

Viselt hosszú, egyenes hajat és egész rövid frizurát is az elmúlt évek során, de talán egyik választásával sem volt olyan figyelemfelkeltő jelenség Halle Berry, mint a mostanival

A színésznő az Oscar-gálán ugyanis hatalmas, göndör hajkölteménnyel jelent meg. Elmondása szerint Atelier Versace ruháját is a nőiesség és frissesség jegyében választotta ki a rendezvényre, és ezek megerősítésére hivatott a frizurája is.

A természetes megjelenés sokaknak tetszett, sőt, vannak, akik mostantól kis túlzással nem is nyúlnak a hajukhoz, hogy minél inkább önmaguk lehessenek, mások szerint viszont kamu az egész – ők azt állítják, biztosan csak hajpótlással érte el ezt a külsőt a világsztár.

Bárhogy történt is, szerintünk remekül áll neki ez a frizura, és éveket fiatalít az egyébként is remek formában lévő színésznőn. Halle egyébként korábban öntudatosan már elmondta, mások véleménye nem érdekli, ő büszke a külsejére és a testére. Sőt, azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

A színésznő úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De sajnos ez sem tartott túl sokáig: házasságuk megromlott.

Halle azóta sincs túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban, több mint két évvel ezelőtt a színésznő egyik ismerőse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X