Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry nem néz ki túl jól

Halle Berry nem néz ki túl jól

Halle Berryoscar-díjszínésznősztár
0

Írta:

A világsztár így ment ebédelni az anyukájával.

Néhányan azt rebesgetik, valami baj lehet Halle Berry-vel, mások viszont azt mondják, szánhatott volna egy kis időt a hajára, a sminkjére a ruhaválasztásra, mielőtt összefutott egy ebédre az anyukájával, Judith Hawkinssal. Mert hát – ne köntörfalazzunk – Halle nem tűnt túl összeszedettnek és igényesnek az egyik brit lap által közölt fotókon…

Félreértés ne essék, nem azt akarjuk mondani, hogy a hollywoodi színésznőknek mindig kisestélyiben és talpig sminkben kell feszíteniük, ha kiteszik a lábukat az utcára, de úgy gondoljuk, egy kis alapvető odafigyelést bárkitől elvárhatnánk…

A 49 éves színésznő egyébként valószínűleg magasról tesz arra, kinek tetszett a megjelenése, és kinek nem. Egy korábbi interjúban öntudatosan azt mondta, mások véleménye nem érdekli, ő büszke a külsejére és a testére. Sőt, azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

Halle úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De házasságuk tavaly már menthetetlennek bizonyult, így a válás mellett öntöttek.

A színésznőnek most nincs tehát túl jó időszaka, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban, több mint két évvel ezelőtt a színésznő egyik ismerőse.

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X