Főoldal > DIÉTA > Halle Berry várandósan is topformában

Halle Berry várandósan is topformában

cukorbetegségHalle Berrysouth beach diétavárandósság
0

Írta:

Az X-men, a Szörnyek keringője és a Tűz martaléka című filmek sztárja, a gazellatermetű Halle Berry, az akciófilmek forgatása helyett mostanában békésebb dolgokkal tölti az idejét. A színésznő idén márciusban adott életet kisbabájának, Nahla Arielának. Vajon hogyan tartja magát topformában Halle? Cukorbetegség kontra tudatos táplálkozásHalle Berry régóta vágyott kisbabára, ám sokáig nem sikerült teherbe esnie.A gyermekvállalást […]

Az X-men, a Szörnyek keringője és a Tűz martaléka című filmek sztárja, a gazellatermetű Halle Berry, az akciófilmek forgatása helyett mostanában békésebb dolgokkal tölti az idejét. A színésznő idén márciusban adott életet kisbabájának, Nahla Arielának. Vajon hogyan tartja magát topformában Halle?

Cukorbetegség kontra tudatos táplálkozás
Halle Berry régóta vágyott kisbabára, ám sokáig nem sikerült teherbe esnie.A gyermekvállalást a színésznő kora (40 éves elmúlt!) és cukorbetegsége is megnehezítette. Azt, hogy ő és a baba is egészségek, azt Halle részben az egészséges táplálkozásnak köszönheti. Az orvosok kételkedése ellenére a színésznő azt állítja, hogy a megfelelő étrendnek köszönhetően olyan sokat javult az állapota, hogy már az inzulininjekciókra sincs szüksége. Sok sztárhoz hasonlóan ugyanis Halle is a South Beach-diéta, azaz a  „déli parti” fogyókúra híve.

0012086_1.jpg ()

Miért épp a South Beach-diéta?

  • A South Beach-diéta előnye, hogy a táplálkozásodból nem kell elhagynod egyetlen fontos ételcsoportot sem.
  • Az étrendedből csupán a telített zsírsavakat (pl. zsíros húsok, hamburger, sült krumpli) és a finomított cukrokat (pl. péksütemények, cukros üdítők) kell kiiktatnod.

Aggodalmai ellenére Halle Berry a várandósság minden pillanatát élvezte. A színésznő egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy mennyit eszik. Kifejezetten élvezte, hogy nem kell a karcsúságáért aggódnia.

Pocakkal is topformában
Karcsúságát és szálkás izmait a várandósság előtt Halle Berry a súlyzós edzéseknek, a futásnak, lépcsőzésnek és az ellipszisgép használatának köszönhette. A színésznő természetesen a terhessége alatt sem hanyagolta el a mozgást. Ameddig a pocakja engedte, tornázott és jógázott. Amint lesz rá a lehetősége, Halle visszatér a keményebb edzésformákhoz is.

Ne feledd!
Ha te is szeretnél topformában lenni a várandósság ideje alatt, az egészséges étrend összeállításáról konzultálj szakemberrel. Ne feledd: arról, hogy a várandósság alatt milyen sportokat űzhetsz, és a szülés után mennyi idő múlva kezdhetsz sportolni, feltétlenül kérd ki nőgyógyász szakorvos véleményét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X