Főoldal > EGÉSZSÉG > Halle Berry nézett már ki ennél jobban is

Halle Berry nézett már ki ennél jobban is

Halle Berryházasságoscar-díjszínésznősztárválás
0

Írta:

Legutóbb Londonban kapták lencsevégre a 49 éves színésznőt.

A világsztárok többsége a vörös szőnyeges eseményeken a legjobb formáját igyekszik hozni: gyönyörű ruhákban és szebbnél szebb sminkben parádéznak a színésznők, a hétköznapokon viszont nem mindenki ad magára. Halle Berry például az utóbbi időben eléggé elhanyagolja a megjelenését – legutóbb Londonban fotózták le, amikor szürke pólóban, szakadt farmerben, nem túl előnyös frizurával, smink nélkül szaladt ki egy kávéra.

Félreértés ne essék, most sem azt akarjuk mondani, hogy a hollywoodi színésznőknek mindig kisestélyiben és talpig sminkben kell feszíteniük, ha kiteszik a lábukat az utcára, de úgy gondoljuk, egy kis alapvető odafigyelést bárkitől elvárhatnánk…

A 49 éves színésznő egyébként valószínűleg magasról tesz arra, kinek tetszett a megjelenése, és kinek nem. Egy korábbi interjúban öntudatosan azt mondta, mások véleménye nem érdekli, ő büszke a külsejére és a testére. Sőt, azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

Halle úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De házasságuk megromlott, és bár Olivier Martinez nem akar válni, könnyen lehet, hogy mégis ez lesz a dolog vége.

Halle most nincs tehát túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban, több mint két évvel ezelőtt a színésznő egyik ismerőse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X