Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry dögös dekoltázst villantott

Halle Berry dögös dekoltázst villantott

alakfilmbemutatóHalle Berryszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Mindenki Halle Berry dekoltázsát nézte a premieren: és ezen te sem fogsz csodálkozni, ha meglátod a Kings bemutatóján készült képeket!

Nemcsak az európai filmfesztiválokon fordulnak meg világhírű színésznők olyan ruhákban, amelyektől leesik az állunk (meg úgy egyáltalán, az összképtől), hanem bizony a tengerentúli nagy rendezvényeken is – legutóbb például Halle Berry mutatott olyan dekoltázst, amivel azonnal a figyelem középpontjába került.

Az 51 éves színésznő a Torontói Filmfesztiválon jelent meg, Kings című új filmjének bemutatóján, és bizony „mellesleg” is tett arról, hogy a premier elég emlékezetes legyen… nézd csak meg a róla készült fotókat!

Halle egyébként is elég bevállalós: Instagramon nem egyszer osztott meg meztelen felvételeket magáról az utóbbi időben. Bár egyesek szerint ez a magamutogatás kétségbeesett küzdelmet jelez az idő múlása ellen, az 50 éves színésznő azt állítja, neki az öregedéssel sincs baja.

Szerinte ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De sajnos ez sem tartott túl sokáig: házasságuk megromlott.

Halle Berry

Halle azóta sincs túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban a világsztár egyik ismerőse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X