Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry “elverselte” Britney Spears slágerét

Halle Berry “elverselte” Britney Spears slágerét

Britney SpearsdalHalle Berryslágerszínésznősztár
0

Írta:

Halle Berry megmosolyogtatta az internetezőket.

Sokan emlékszünk Britney Spears „klasszikusára”, az Oops! I Did It Againre tinikorunkból, és mi legalábbis mindig elmosolyodunk, ha meghalljuk valahol. Legutóbb viszont nemcsak a dal miatt vigyorogtunk, sőt, kuncogtunk, hanem azért is, mert nem akárki idézte meg a remekbe szabott sorokat: Halle Berry vállalta egy, a W magazinnak készült videón, hogy elszavalja a szöveget. Bizony, ő sem bírta ki nevetés nélkül!

Egyébként nemcsak az tűnik fel a videóban, hogy Halle pont annyira játssza túl, amennyi még pont vicces (szerintünk), hanem a színésznő szuper frizurája és remek formája is: bár csak felsőtestét látjuk, de így is egyértelmű, hogy nagyon csinos!

Egy korábbi interjúban öntudatosan azt mondta, mások véleménye nem érdekli, ő büszke a külsejére és a testére. Sőt, azt nyilatkozta, hogy legszívesebben minden nap készítene magáról meztelen fotókat, ha a világsajtó nem venné őt ezért rögtön a szájára.

Halle úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár kislánya, Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De sajnos ez sem tartott túl sokáig: házasságuk megromlott.

Halle most nincs tehát túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban, több mint két évvel ezelőtt a színésznő egyik ismerőse.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X