Főoldal > AKTUÁLIS > Vicces dolog történt Gisele Bündchennel

Vicces dolog történt Gisele Bündchennel

Gisele Bündchenkülföldi sztármodellsztártortavicces
0

Írta:

Elsőre biztosan meglepődött, de aztán az egész családjával együtt jót nevetett az eseten.

Sokan azért szeretjük a születésnapokat, mert aznap tényleg kijár nekünk egy-két kis kedves meglepetés – például pár apró ajándék vagy egy névre szóló torta. Gisele Bündchent is egy ilyennel akarta meglepni a családja, de a meglepi a vártnál is nagyobb volt, amikor a csomagból egy „Boldog születésnapot, Alberto” feliratú torta került elő.

Valószínűleg a cukrászdában keverték össze a két csomagot, de ez Gisele-t nem akadályozta meg abban, hogy Instagramon is megossza a világgal az ő – vagyis Alberto – születésnapi tortájának fotóját. „Sajnálom, Alberto! Azt hiszem, mi kaptuk meg a tortádat. A kérdés már csak az, kinél van a mienk?” – írta, egy sírva nevetős smiley kíséretében.

A szupermodell és családja valószínűleg azért nem hagyta veszendőbe menni ezt az amúgy csodaszép (és biztosan finom) csokitortát – szerintünk még Gisele sem tudott neki ellenállni, és evett belőle egy szeletet. Talán már lazítottak férjével szigorú diétájukon, melynek értelmében néhány éve még szinte csak bio zöldségeket és sovány húsokat ettek.

Gisele családjának séfje, Allen Campbell akkor elárulta, hogy diétájukban nem szerepel cukor, liszt, tejtermék, koffein, de gombafélék, padlizsán, sőt, paradicsom sem. „Hogy mit esznek? Nos, rendszerint friss zöldségekből állítom össze a menüjük 80 százalékát. Ha valami nem bio és nem a legfrissebb, akkor nem használom. A burgonyával óvatos vagyok, az talán havonta egyszer az asztalukra kerülhet” – mondta a séf, majd hozzátette, hogy kókuszolajjal főz, és himalájai sót használ.

A család a friss zöldségeken kívül barna rizst, quinoát, babot és sovány húst fogyaszt, a húsok közül elsősorban csirkét, néha kacsát vagy bio steaket. „Leggyakrabban halat készítek, a lazacot nagyon szeretik” – nyilatkozta Campbell, aki szerint a család azért váltott a szigorúbb diétára, mert egészségüket szeretnék sokáig megőrizni. Ők is azt vallják, hogy számos betegség a szervezet elsavasodásából adódik, ezért igyekeznek lúgosító ételeket enni, és sok ásványvizet inni.

Arról a séf nem beszélt – talán mert sokan így is tudjuk –, hogy Gisele nemcsak munkája és családjának egészsége miatt figyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra, hanem azért is, mert ez nála már életformává is vált.

Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is: már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X