Főoldal > AKTUÁLIS > Alig takarta a ruha Gisele Bündchen testét

Alig takarta a ruha Gisele Bündchen testét

alakGisele Bündchenmodellszupermodelltest
0

Írta:

A szupermodellt szuperszexi szettben fotózták le.

Mindenkinek tátva maradt a szája a csodálkozástól, amikor Gisele Bündchen megérkezett egy New York City-ben tartott rendezvényre, ugyanis a szupermodell egy elképesztően dögös ruhát választott erre az alkalomra: ezüstszínű, több helyen átlátszónak ható szerelése nyomokban eltakarta a testét, máshol viszont úgy tűnt, mintha a csupasz bőre látszana ki a ruha alól. Gisele persze tapasztalt modellként pontosan tudja, meddig mehet el, és mennyit mutathat magából – természetesen nem a bőre, hanem a ruha különleges anyaga látszódott, ő nem pucérkodott.

Sokak szerint ez a ruha is istenien állt rajta, mások viszont úgy vélik, nagyon is vékony most a híres szépség. Ez pedig nem is lehet véletlen, hisz nemrég Gisele családjának séfje, Allen Campbell elárulta, hogy a szupermodell és férje, Tom Brady tovább szigorítottak étrendjükön: diétájukban nem szerepel cukor, liszt, tejtermék, koffein, de gombafélék, padlizsán, sőt, paradicsom sem.

„Hogy mit esznek? Nos, rendszerint friss zöldségekből állítom össze a menüjük 80 százalékát. Ha valami nem bio és nem a legfrissebb, akkor nem használom. A burgonyával óvatos vagyok, az talán havonta egyszer az asztalukra kerülhet” – mondta a séf, majd hozzátette, hogy kókuszolajjal főz, és himalájai sót használ.

A család a friss zöldségeken kívül barna rizst, quinoát, babot és sovány húst fogyaszt, a húsok közül elsősorban csirkét, néha kacsát vagy bio steaket. „Leggyakrabban halat készítek, a lazacot nagyon szeretik” – nyilatkozta Campbell, aki szerint a család azért váltott a szigorúbb diétára, mert egészségüket szeretnék sokáig megőrizni. Ők is azt vallják, hogy számos betegség a szervezet elsavasodásából adódik, ezért igyekeznek lúgosító ételeket enni, és sok ásványvizet inni.

Arról a séf nem beszélt – talán mert sokan így is tudjuk –, hogy Gisele nemcsak munkája és családjának egészsége miatt figyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra, hanem azért is, mert ez nála már életformává is vált.

Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is. A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől.

„Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 33 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Mégsem lesz válás?

Tavaly nálunk is olvashattál arról, hogy Bradyék kapcsolata megromlott: Gisele és férje sokat veszekedtek, sőt, a szupermodell állítólag válással is fenyegetőzött, de a jelek szerint félre tudták tenni ellentéteiket, és nem válnak el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X