Főoldal > AKTUÁLIS > Gisele Bündchen ismét levetkőzött

Gisele Bündchen ismét levetkőzött

Gisele Bündchenmeztelenmodellreklámszupermodelltest
0

Írta:

Új reklámban szerepel a szupermodell, méghozzá félmeztelenül.

Egy szupermodellel szinte bármit el lehet adni, egy félmeztelen szupermodellel meg aztán pláne. Tudják ezt a Givenchy-nál is, ezért új farmerreklámjukhoz leszerződtették és levetkőztették a világ egyik legsikeresebb modelljét, Gisele Bündchent, aki felül semmiben reklámozza a márka farmerkollekcióját.

Eddig két fotót láttunk Instagramon a kampányból – az egyiken a brazil modell egyedül, a másikon honfitársa, Cauã Reymond színész nyakában látható –, de gyanítjuk, hogy a jövő hétre, a hivatalos megjelenés apropóján még több kép lesz.

New @givenchyofficial jeans campaign ? Nova campanha jeans da @givenchyofficial.

Gisele Bündchen (@gisele) által közzétett fénykép, 2016. Júl 8., 06:13 PDT

Gisele egyébként bátran megmutathatja magát, hiszen alakja két gyerek után is szuper. Családjának séfje, Allen Campbell pedig nemrég elárulta, hogy a szupermodell és férje, Tom Brady milyen diétát követnek. Elmondása szerint tovább szigorítottak étrendjükön: diétájukban nem szerepel cukor, liszt, tejtermék, koffein, de gombafélék, padlizsán, sőt, paradicsom sem.

„Hogy mit esznek? Nos, rendszerint friss zöldségekből állítom össze a menüjük 80 százalékát. Ha valami nem bio és nem a legfrissebb, akkor nem használom. A burgonyával óvatos vagyok, az talán havonta egyszer az asztalukra kerülhet” – mondta a séf, majd hozzátette, hogy kókuszolajjal főz, és himalájai sót használ.

A család a friss zöldségeken kívül barna rizst, quinoát, babot és sovány húst fogyaszt, a húsok közül elsősorban csirkét, néha kacsát vagy bio steaket. „Leggyakrabban halat készítek, a lazacot nagyon szeretik” – nyilatkozta Campbell, aki szerint a család azért váltott a szigorúbb diétára, mert egészségüket szeretnék sokáig megőrizni. Ők is azt vallják, hogy számos betegség a szervezet elsavasodásából adódik, ezért igyekeznek lúgosító ételeket enni, és sok ásványvizet inni.

Arról a séf nem beszélt – talán mert sokan így is tudjuk –, hogy Gisele nemcsak munkája és családjának egészsége miatt figyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra, hanem azért is, mert ez nála már életformává is vált.

⚡️ #GGirl #GivenchyJeans

Gisele Bündchen (@gisele) által közzétett fénykép, 2016. Júl 8., 12:08 PDT

Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is. A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől.

„Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 35 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Fotó: Highsnobiety


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X