Főoldal > AKTUÁLIS > Wellness-horoszkóp: neked mit hoznak a csillagok?

Wellness-horoszkóp: neked mit hoznak a csillagok?

csillagokhoroszkópjövőnyárszerelem
0

Írta:

A csillagok gondoskodnak róla, hogy mindenki szép emlékekkel zárja a nyarat: van, aki rég várt előléptetésnek örülhet, akad, akinek az ajtaján Fortuna kopogtat majd, míg másvalaki egy ígéretes új kapcsolatba csöppenhet. Egy biztos: unatkozni augusztusban és szeptemberben sem fogunk!

Kos

Pompás időszak köszönt rád, több olyan dologban is sikert érhetsz el, ami már hosszabb ideje foglalkoztatott. Régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, ami miatt hirtelen megkérdőjeleződhet a közös jövőtök. Ezzel ellentétben akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt várod. A baráti kapcsolatok működéséért most neked kellene többet tenni.

Bika

Általában elmondható rólad, hogy nem szereted a változásokat, most mégis olyan dolgok eshetnek meg, amikhez kénytelen leszel alkalmazkodni. Elsősorban a munkában, a megélhetésben számíthatsz olyan átalakulásokra, amikhez nem lesz könnyű igazodni, mégis meg kell próbálnod kibékülni velük. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad elfogadóan viselkedhet, ezért a viszonyotok kiállhat egy kisebb próbatételt. Előfordulhat, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot…

Ikrek

Mindennél fontosabb, hogy egyértelműen kommunikálj, világosan fejezd ki magad, mert senki sem fogja kitalálni a gondolataidat. Fantasztikus ötlet pattanhat ki a fejedből, aminek a megvalósítására a sors lehetőséget kínál. Ha külföldre utazol, érdemes az összes létező biztosítást megkötni, így elkerülheted az esetleges veszteséget. Ha még nem vagy szerelmes, megtapasztalhatod, ahogy a gondviselés olyasvalakit sodor az utadba, aki minden téren megfelelhet neked.

Rák

A csalódást és a kiábrándulást elkerülheted, ha a barátokkal szemben három lépés távolságot tartasz. Több olyan dolog történhet veled, ami miatt még olyasvalaki is az irigyed lehet, akiről ezt sohasem feltételezted volna. Pénzügyeid pompásan alakulnak, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Fontos lenne a rendszeres testmozgást beiktatni a hétköznapjaidba, így megőrizheted a fittséged és az egészséged. A párkapcsolatokban nehézséget okozhat kedvesed lehangoltsága.

Oroszlán

Olyan változások történhetnek az életedben, amik miatt valószínűleg át kell szervezned a hétköznapjaidat. Minden esély megvan arra, hogy a munkahelyi átalakulások miatt sok dolog nem folytatódhat a régi kerékvágásban. A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültség várható, amit úgy tudsz felszámolni, ha alkalmazkodsz a társadhoz. Külföldi utazásod jól sikerülhet – ha hosszabb időt szeretnél idegen országban tölteni, erre is lehetőséget kínálhat a sors.

Szűz

Olyan élményekben lehet most részed, amik hatással lehetnek az egész világlátásodra. Megeshet, hogy más színben látod majd a saját jövődet, ami boldogsággal és elégedettséggel tölthet el. A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos az egyértelmű fogalmazás, így elkerülhetitek az esetleges félreértéseket, és a kapcsolatotokra a kiegyensúlyozottság lesz a jellemző. A szabályokat tartsd be, mert megbírságolhatnak. Pénzügyeid összességében jól alakulhatnak.

Mérleg

A szerelmi dolgaid változó képet mutatnak ebben az időszakban, egymást követik az összeveszések és a kibékülések. Amennyiben tartós párkapcsolatban élsz, megeshet, hogy a társad viselkedése miatt alakul ki őrjítő helyzet, ami a közös jövőt is megkérdőjelezheti. Ráadásul életed párjára nincsen jó hatással az a közösség, amelynek a tagja. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak. Az egészséged megteremtésére, a megőrzésére, valamint a jólétedre ne sajnáld a pénzt!

Skorpió

A szerelem ege vakítóan kéken ragyog. Valakinek a rajongása téged is magával ragadhat, kitaláljátok egymás gondolatait, és a lehető legjobbat hozhatjátok ki egymásból. A munkahelyeden másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogy azt vártad. Megeshet, hogy egy rangban feletted álló személlyel akasztod össze a bajszodat. Egy olyan átszervezésre is sor kerülhet, ami érintheti a te megélhetésedet is. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, jó esélyed van kifogni egy remek ajánlatot.

Nyilas

A munkádban történhetnek olyan változások, amelyekhez nem lesz könnyű igazodni. Olyan teljesítményt várnak tőled, ami erődön felüli és úgy érzed, meg kell szakadnod. Ráadásul nincs összhangban a munka és az érte járó pénz. A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak, ezekért most neked kellene többet tenni, mert nagy szükséged lehet rájuk a jövőben. Ha még nem vagy szerelmes, a sors olyasvalakit sodorhat az utadba, akiért harcolni kell. Ő azonban minden csatározást megér…

Bak

Ha szerelemről van szó, igen puskaporos a hangulat, a legapróbb elszólások is heves vitát robbanthatnak ki. Így aztán minden esély meglesz arra, hogy véget érjen életednek egy fejezete. Akivel most hoz össze a sors, arról olyan dolgok derülhetnek ki, amik számodra elfogadhatatlanok. Többet kellene mozognod, edzeni a tested, amellyel a lelki energiaraktáraidat is feltölthetnéd. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert kár érhet. Ingatlanügyletet most ajánlott bonyolítani.

Vízöntő

Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, képtelen leszel kivárni, amíg valaki befejezi a mondatát. Olyan felfokozott állapotban lehetsz, hogy akár balesetet is szenvedhetsz miatta. Ha most akarsz elkezdeni diétázni, akkor a lehető legjobbkor teszed, mert az anyagcseréd sokkal gyorsabb, mint máskor. A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak az ügyeid: még az is lehet, hogy új munkád lesz, vagy az elvégzett feladatot jobban megfizetik, mint eddig. Egy rokonod meglephet.

Halak

Pénzügyeid alakulása áll most a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy olyan bevételre is szert tehetsz, amiért nem kell keményen megdolgozni, miközben olyan kiadásra kerülhet sor, amit nem terveztél. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség vagy baleset rövidebb időre kivonhat a forgalomból. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, több dolog alakulhat a kedved szerint, jogi ügyed végére pont kerülhet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X