Főoldal > AKTUÁLIS > Alessandra Ambrosio újra szerelmes

Alessandra Ambrosio újra szerelmes

Alessandra Ambrosiokülföldi sztármodellszerelemszexi modellsztárúj szerelem
0

Írta:

Ez a férfi a szépséges modell új kedvese.

Bár Alessandra Ambrosio tavaly visszavonult a Victoria’s Secret kifutóinak világától, a szépséges modell még mindig tudja, hogyan kerüljön az érdeklődés középpontjába. Nemrég a fenti képen látható frizurája miatt írtak róla a lapok (így utazott a világ legextrémebbjének tartott Burning Man fesztiválra), néhány nappal később pedig azért, mert szemfüles fotósoknak sikerült őt új párjával lencsevégre kapni.

Az egyébként szemrevaló pasit Nicolo Oddinak hívják, és egy kötöttárukkal foglalkozó milánói divatcég egyik alapítója, illetve vezérigazgatója.

A 37 éves modell boldognak tűnik új szerelmével, habár bennfentesek szerint a románc még elég friss. Alessandra és előző kedvese, Jamie Mazur csak öt hónappal ezelőtt jelentették be, hogy felbontották 10 éve tartó eljegyzésüket, a szépség állítólag csak ezután ismerte meg Nicolót. A férfi láthatóan odavan érte, de ha a szívére jó hatással van is, egészségére nem biztos: nekünk elsőre az tűnt fel a képen, hogy mindkettőjük kezében ott a cigaretta.

Pedig a kétgyerekes sztáranyuka (Anja kilencéves, Noah pedig hatéves) mindig is nagyon komolyan figyelt az egészségére: sokat sportolt és odafigyelt az étrendjére – főleg, ha felszaladt rá pár pluszkiló. Valószínűleg második gyermeke születése után is alkalmazta azokat a diétás praktikákat, melyeket kislánya születése után is bevetett a minél gyorsabb fogyás érdekében. Persze nem kell veszélyes dolgokra gondolni, a modell azt mondja, mindössze rendszeresebbé és még egészségesebbé szeretné tenni a táplálkozását.

Ezt egy kis odafigyeléssel nem is olyan nehéz megoldania. Például ha az ebédre rendelt grillcsirkéjét rizzsel szeretné fogyasztani, nem fehéret, hanem barnát kér, de ugyanezt a cserét hajtja végre a fehér kenyérrel és a fehér cukorral is. Ami pedig a rendszerességet illeti, igyekszik 2-3 óránként enni valami egészségeset, például zöldséget, gyümölcsöt, salátát vagy egy kis sovány húst. De mindig ügyel arra, hogy kis adagot fogyasszon, és ne repetázzon.

A mozgást már első terhessége során is komolyan vette. Akkoriban kétórás tréningeket iktatott be napjaiba – mindig olyankor, amikor kislányát anyukájára vagy a testvérére tudta bízni. Az edzéseken a sztáredző Leandro Carvalho segítségét is igénybe vette, akinek javaslatára eleinte sokat sétált, majd kicsit később túrázni is elindult. Ezután pedig a tréner speciális „Brazilian Buttlift” névre keresztelt edzésprogramjával hozta magát egyre jobb formába, ami balett, capoeira, samba, aerobik, guggolás és kitörés elegye.

„Minden nap edzettünk. Nem voltak szabadnapok, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre Alessandra következő divatshowjáig” – mondta Leandro Carvalho, akinek sikerült három hónap alatt újra topformába hozni a sikeres modellt.

A sztáranyuka egyébként azt nyilatkozta, hogy a szülés után nem könnyű újra elkezdenie a sportolást, de az valószínűleg megkönnyíti a dolgát, hogy világéletében nagy sportrajongó volt: imád röplabdázni, szörfözni, snowboardozni, balettozni, spinningelni és pilatesezni, de akkor is mosolyra görbül a szája, ha görkorcsolyázni indulhat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X