Főoldal > AKTUÁLIS > Szingli a szuperszexi modell, Alessandra Ambrosio

Szingli a szuperszexi modell, Alessandra Ambrosio

Alessandra AmbrosiomodellszexiszingliVictoria's Secret
0

Írta:

Fekete estélyi ruhája földig ért ugyan, mégis elég sokat mutatott a szupermodellből.

Bár tavaly – csaknem húszéves pályafutását követően – utoljára vonult fel a Victoria’s Secret modelljeként, Alessandra Ambrosio nemrég bebizonyította, hogy „nyugdíjas angyalként” is bárhol a figyelem középpontjába tud kerülni.

Legutóbb egy Hong Kong-i jótékonysági gálán fotózták le, ahová egy fekete bársony estélyiben érkezett. A ruha földig ért ugyan, de elképesztően szexi volt: szabadon hagyta a modell vállait, hátát és melleinek oldalsó részét is.

A 36 éves modellről nemrég derült ki, hogy szingli lett: szakított Jamie Mazurral, aki egyébként 10 éve a párja. El is jegyezték egymást és két gyerekük született – Anja 9, Noah pedig ötéves. De a szépséget elnézve biztosak vagyunk abban, hogy nem sokáig marad egyedülálló anyuka…

Alakját egyébként főleg sportolással őrzi, illetve azzal, hogy nagyon odafigyel az étrendjére – főleg, ha felszaladt rá pár pluszkiló. Valószínűleg második gyermeke születése után is alkalmazta azokat a diétás praktikákat, melyeket kislánya születése után is bevetett a minél gyorsabb fogyás érdekében. Persze nem kell veszélyes dolgokra gondolni, a modell azt mondja, mindössze rendszeresebbé és még egészségesebbé szeretné tenni a táplálkozását.

Ezt egy kis odafigyeléssel nem is olyan nehéz megoldania. Például ha az ebédre rendelt grillcsirkéjét rizzsel szeretné fogyasztani, nem fehéret, hanem barnát kér, de ugyanezt a cserét hajtja végre a fehér kenyérrel és a fehér cukorral is. Ami pedig a rendszerességet illeti, igyekszik 2-3 óránként enni valami egészségeset, például zöldséget, gyümölcsöt, salátát vagy egy kis sovány húst. De mindig ügyel arra, hogy kis adagot fogyasszon, és ne repetázzon.

A mozgást már első terhessége során is komolyan vette. Akkoriban kétórás tréningeket iktatott be napjaiba – mindig olyankor, amikor kislányát anyukájára vagy a testvérére tudta bízni. Az edzéseken a sztáredző Leandro Carvalho segítségét is igénybe vette, akinek javaslatára eleinte sokat sétált, majd kicsit később túrázni is elindult. Ezután pedig a tréner speciális „Brazilian Buttlift” névre keresztelt edzésprogramjával hozta magát egyre jobb formába, ami balett, capoeira, samba, aerobik, guggolás és kitörés elegye.

„Minden nap edzettünk. Nem voltak szabadnapok, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre Alessandra következő divatshowjáig” – mondta Leandro Carvalho, akinek sikerült három hónap alatt újra topformába hozni a sikeres modellt.

A sztáranyuka egyébként azt nyilatkozta, hogy a szülés után nem könnyű újra elkezdenie a sportolást, de az valószínűleg megkönnyíti a dolgát, hogy világéletében nagy sportrajongó volt: imád röplabdázni, szörfözni, snowboardozni, balettozni, spinningelni és pilatesezni, de akkor is mosolyra görbül a szája, ha görkorcsolyázni indulhat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X