Főoldal > AKTUÁLIS > Bella Hadidnak szörnyen áll ez a szexis ruha

Bella Hadidnak szörnyen áll ez a szexis ruha

Bella Hadidgálakülföldi sztármodellruhaszexiszexi modellsztár
0

Írta:

A modell most elvetette a sulykot.

A kevesebb több – tartja a mondás, és hogy ez mekkora örökérvényű bölcsesség, azt hadd ne szavakkal szemléltessük, hanem inkább Bella Hadid egyik fotójával. A sikeres modellt szeptember 7-én a Harper’s Bazaar ICONS partiján kapták lencsevégre, ahová ezt a szerelést sikerült felvennie.

Azt nem tudjuk, hogy a furcsa és előnytelen szerkót ő választotta-e, vagy a stylistok javasolták neki, de szerintünk jobban járt volna, ha valami olyasmit választ, ami úgy emeli ki egyébként szuper alakját, hogy még jól is áll neki.

Az ismert modellen egyébként nemcsak exének akad meg a szeme, hanem mindenki másnak is, hisz remek formában van. Ezt egészségtudatos életmódjának és a rengeteg sportnak köszönheti: próbál minden nap mozogni, és még akkor is kardiózik 15 percet, ha alig van ideje. Leginkább a futás jön be neki, de a jóga és a Pilates is nagy kedvence.

Régen a lovaglás volt a mindene: Bella díjugrató olimpikon szeretett volna lenni, de betegsége miatt erről le kellett mondania. Mert hogy 2012 óta Lyme-kórral küzd, és azt mondja, sokszor az is emberfeletti megerőltetést jelent számára, hogy felkeljen az ágyból, olyan rosszul van, úgy fáj mindene, vagy egyszerűen csak olyan kimerültnek érzi magát. De persze próbál pozitív maradni, mindig összeszedi magát és megy tovább az úton – erre biztat mindenkit, aki bármilyen betegséggel küzd a világban.

„A gimi második évében magántanulóként kellett folytatnom a sulit, amit nem akartam, hiszen akkoriban sokkal szívesebben lógtam volna folyton a barátaimmal, és buliztam volna… szóval tudom, milyen érzés, ha nem tudsz felkelni, mindened fáj, és a végén már senkit sem akarsz látni, és úgy érzed, teljesen magadra maradtál a szenvedéseddel” – mondta korábban.

Bellának a betegsége miatt le kellett mondania elég sok mindenről, például a versenyszerű lovaglásról is, de másfelől az élet mesés modellkarrierrel ajándékozta meg őt és nővérét, Gigit is. Ráadásul ezért nem is kell szigorúan diétáznia, elég, ha odafigyel arra, hogy ne egyen túl sok pizzát, hamburgert, grillezett sajtot és sült krumplit.

Azt is elmondta korábban, hogy azért próbál egészségesebb alternatívákat keresni egészségtelenebb kedvencei helyett, például ha kólát kíván, akkor a light verziót veszi meg. Emellett legalább hetente egyszer fogyasztja kedvenc zöld dzsúszát, ami igazi frissítő vitaminbomba számára.

Bella a divatbemutatók előtt általában egyáltalán nem eszik gyorskaját, tejtermékeket és gabonaféléket – azt mondja, teste jól reagál arra, ha ezeket elhagyja, vagy lecseréli zöldséglevesre és avokádós pirítósra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X