Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen szexi menyasszony volt Denise Richards

Ilyen szexi menyasszony volt Denise Richards

aaron phyperscharlie sheenDenise Richardsesküvőházasságkülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

Ilyen szexisen ment férjhez “élete szerelméhez” szombaton.

Denise Richards korábban élete szerelmének nevezte Aaron Phyperst, így hát nem is csoda, ha mindennél jobban várta a nagy napot, amikor kimondja párjának a boldogító igent. Az esküvőre szombaton Malibun került sor, és az ünnep fényét tovább emelte, hogy a 47 éves színésznő három lánya – Sam, Lola és Eloise – voltak a koszorúslányok.

Sokaknak egyből az tűnik fel, hogy Denise meglehetősen szexi menyasszonyi ruhát választott – egyesek kissé csípősen meg is jegyezték, hogy ez inkább lánybúcsúra illő viselet. A színésznő rajongóit viszont a negatív kommentek hidegen hagyják: szerintük kedvencük bármit viselhet, hiszen szuper formában van.

Korábban azt nyilatkozta, hogy a kiegyensúlyozott és rendszeres étkezés híve: 3-4 óránként eszik valamit. Reggelire általában zabkását és gyümölcsöt fogyaszt a lányaival. Ebéd helyett inkább két kisebb étkezést iktat be, ilyenkor általában főtt tojást, uborkát és paradicsomot vagy avokádósalátát fogyaszt, de az is előfordul, hogy sajtos szendviccsel és joghurttal csillapítja az étvágyát.

„A kedvenc uzsonnám uborka- és paradicsomszeletekből áll, amire egy kevés olívaolajat öntök, és megszórom tengeri sóval” – árulta el egy korábbi interjúban A világ nem elég című James Bond mozi és a Horrorra akadva 3 színésznője.

Denise gyermekei születése után egy külföldi oldal információi szerint a Zóna-diétával fogyott le, melynek értelmében étrendje negyven százalékban tartalmazott szénhidrátokat, harminc-harminc százalékban pedig zsírokat és fehérjét.

Charlie Sheen exe 15 kilót adott le a kicsik születése után, amiben az edzés is fontos szerepet kapott: Denise Garrett Warren személyi edző tanácsait megfogadva heti 6 alkalommal végezte a kick-box, jóga, Pilates, has- és hátizomerősítő gyakorlatokat.

A híresség egyébként nem tartja magát a sport megszállottjának, de a hét öt napján sort kerít legalább egy órányi mozgásra. Nagyon szereti a kardióedzést, például szívesen bokszol, kick-bokszol vagy aerobikozik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X