Főoldal > AKTUÁLIS > 39 évesen is topformában: így őrzi csodás alakját Denise Richards

39 évesen is topformában: így őrzi csodás alakját Denise Richards

étkezésétrendmozgásszínésznőzóna-diéta
0

Írta: and

Bár negyvenedik születésnapjáig már csak napok vannak hátra, Denise Richards még mindig az egyik legcsinosabb színésznő Hollywoodban. A gyönyörű sztárról talán te is azt gondolod, hogy a finomságokról való lemondással és órákig tartó, kemény edzéssel éri el ezt az álomalakot, ám Denise elmondása szerint ez nem így van. A színésznő a kiegyensúlyozott és rendszeres étkezés […]

Bár negyvenedik születésnapjáig már csak napok vannak hátra, Denise Richards még mindig az egyik legcsinosabb színésznő Hollywoodban. A gyönyörű sztárról talán te is azt gondolod, hogy a finomságokról való lemondással és órákig tartó, kemény edzéssel éri el ezt az álomalakot, ám Denise elmondása szerint ez nem így van.

denise2.jpg ()A színésznő a kiegyensúlyozott és rendszeres étkezés híve: 3-4 óránként eszik valamit. Reggelire általában zabkását és gyümölcsöt fogyaszt két kislányával, a 6 éves Sammel és az 5 éves Lolával.

Ebéd helyett inkább két kisebb étkezést iktat be, ilyenkor általában főtt tojást, uborkát és paradicsomot vagy avokádósalátát fogyaszt, de az is előfordul, hogy sajtos szendviccsel és joghurttal csillapítja az étvágyát.

„A kedvenc uzsonnám uborka- és paradicsomszeletekből áll, amire egy kevés olíva olajat öntök, és megszórom tengeri sóval” – árulta el egy korábbi interjúban A világ nem elég című James Bond mozi és a Horrorra akadva 3 gyönyörű sztárja.

Denise gyermekei születése után egy külföldi oldal információi szerint a Zóna-diétával fogyott le, melynek értelmében étrendje negyven százalékban tartalmazott szénhidrátokat, harminc-harminc százalékban pedig zsírokat és fehérjét.

A színésznő 15 kilót adott le a kicsik születése után, amiben az edzés is fontos szerepet kapott: Denise Garrett Warren személyi edző tanácsait megfogadva heti 6 alkalommal végezte a kick-box, jóga, Pilates, has- és hátizomerősítő gyakorlatokat.

Denise egyébként nem tartja magát a sport megszállottjának, de a hét öt napján sort kerít legalább egy órányi mozgásra. Nagyon szereti a kardioedzést, például szívesen bokszol, kick-bokszol vagy aerobikozik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X