Főoldal > AKTUÁLIS > Nem fogod elhinni, hány éves Denise Richards!

Nem fogod elhinni, hány éves Denise Richards!

alakanyaDenise Richardsdiétaéletkorfiatalfiatalságfogyásgyerekházasságmodellszínésznősztártest
0

Írta: and

Minden tekintet Denise Richardsra szegeződött, amikor néhány napja kislányával, Lolával vásá

Minden tekintet Denise Richardsra szegeződött, amikor néhány napja kislányával, Lolával vásárolgatott Malibu trendi boltjaiban. És ezt nemcsak annak köszönhette, hogy ismert színésznő, hanem annak is, hogy bizony szuper formában van, és évekkel fiatalabbnak tűnik a koránál. Te elhiszed, hogy már 45 éves?

A színésznő azt mondja, titka abban rejlik, hogy odafigyel magára. A kiegyensúlyozott és rendszeres étkezés híve: 3-4 óránként eszik valamit. Reggelire általában zabkását és gyümölcsöt fogyaszt két kislányával, a 11 éves Sammel és a 9 éves Lolával.

Ebéd helyett inkább két kisebb étkezést iktat be, ilyenkor általában főtt tojást, uborkát és paradicsomot vagy avokádósalátát fogyaszt, de az is előfordul, hogy sajtos szendviccsel és joghurttal csillapítja az étvágyát.

„A kedvenc uzsonnám uborka- és paradicsomszeletekből áll, amire egy kevés olíva olajat öntök, és megszórom tengeri sóval” – árulta el egy korábbi interjúban A világ nem elég című James Bond mozi és a Horrorra akadva 3 gyönyörű sztárja.

Egy másikban pedig hozzátette, hogy szerinte az a fontos, hogy megtaláljuk, mi az, ami nekünk működik akár az edzés, akár a diéta tekintetében. „Nekem az jött be, hogy nagyon kevés állati eredetű ételt eszem, 80 százalékban vegetáriánus vagyok” – mondta.

denise2.jpg ()Denise gyermekei születése után egy külföldi oldal információi szerint a Zóna-diétával fogyott le, melynek értelmében étrendje negyven százalékban tartalmazott szénhidrátokat, harminc-harminc százalékban pedig zsírokat és fehérjét.

A színésznő 15 kilót adott le a kicsik születése után, amiben az edzés is fontos szerepet kapott: Denise Garrett Warren személyi edző tanácsait megfogadva heti 6 alkalommal végezte a kick-box, jóga, Pilates, has- és hátizomerősítő gyakorlatokat.

Denise egyébként nem tartja magát a sport megszállottjának, de a hét öt napján sort kerít legalább egy órányi mozgásra. Nagyon szereti a kardioedzést, például szívesen bokszol, kick-bokszol vagy aerobikozik.

„Kedvenc mozgásformáim a Pilates és a tánc, amik nemcsak formában tartanak, de ezek miatt mindig úgy érzem, a sport számomra tulajdonképpen remek szórakozás, feltöltődés is” – magyarázta a 45 éves sztármami.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X