Főoldal > AKTUÁLIS > Palvin Barbara szebbnél szebb ruhákban tündökölt a filmfesztiválon

Palvin Barbara szebbnél szebb ruhákban tündökölt a filmfesztiválon

filmfesztiválmagyar modellmodellPalvin Barbaraszexi modellsztárvelencei filmfesztivál
0

Írta:

A velencei filmfesztivál egyik legszexibb sztárvendége volt.

Persze, mi mást is mondhatnánk egy világhírű modellről, ha megjelenik a vörös szőnyegen, mint azt, hogy gyönyörű, és mágnesként vonzza a tekinteteket. De Palvin Barbarát akkor is muszáj kiemelnünk, mert valami elképesztően szép és szexi volt a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

Sokan azt hitték, a nyitóesten általa viselt miniruhát nem fogja tudni túlragyogni egy, a további estékre tartogatott szettje sem, de szerintünk a cikk vége felé látható ruha talán még inkább kiemeli a modell kacérságát és természetes szépségét. De jöjjön először a nyitóesten viselt kreáció:

A modell szépsége előtt már jó ideje behódolt a divatvilág is: fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Barbi persze nemcsak rajongást és álommunkákat kap, hanem olykor negatív kommenteket is. Tavaly sokan támadták alakja miatt, mondván, hogy egy kicsit több időt kellene edzésre fordítania, mások szerint viszont a magyar modell így tökéletes, ahogy van.

Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel az alakjára, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

About last night on the red carpet at Venice Film Festival, all made up with @Armanibeauty #ArmaniBeautyStars

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2018, időpont: 8:22 (PDT időzóna szerint)

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei: „folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X