Főoldal > AKTUÁLIS > Palvin Barbi nudista hotelbe megy egy új reklámban

Palvin Barbi nudista hotelbe megy egy új reklámban

agent provocateurhírességmagyarmodellPalvin Barbarareklámszexi
0

Írta:

A magyar modell győzi meg a többieket, hogy meztelenség helyett vegyenek fel inkább valami szexi fehérneműt.

Sok férfi szerint nincs szexibb és gyönyörűbb a meztelen női testnél, de persze vannak, akik szerint egy jól megválasztott fehérnemű még dögösebbé és izgalmasabbá tesz egy hölgyet. Ezzel alighanem az Agent Provocateur fehérneműmárka is egyetért, akik új reklámjukban Palvin Barbit küldték el egy nudista hotelbe. Méghozzá azért, hogy beszélje rá a lányokat: meztelenkedés helyett viseljék inkább a márka melltartóit és bugyijait.

Barbi lenyűgöző és gyönyörű a reklámban – nem is csoda, ha jó ideje behódolt már előtte a divatvilág is. Fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb divatcégek bemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Persze negatív kritikákat is kap, sokan bántották már az alakja miatt is. Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel a vonalaira, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei:

„A folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X