Főoldal > AKTUÁLIS > Kaley Cuoco nem igazán gondolta át a szavait

Kaley Cuoco nem igazán gondolta át a szavait

esküvőházasságKaley Cuocokarl cookmeggondolatlanszínésznősztártévésztár
0

Írta:

Szerintünk az Agymenők jó csaja egy kicsit gondolkodhatott volna, mielőtt nyilatkozott.

Kaley Cuoco június 30-án ment hozzá profi műlovagló kedveséhez, Karl Cookhoz. Azonban már néhány hónappal az esküvő után azt találta mondani az egyik külföldi magazinnak, hogy ha férje holnap elhagyná, ő akkor is tök jól lenne, és ezt Karl is tudja – naná, hogy őt sem viselné meg a dolog. És azt is hozzátette, hogy bizony neki semmilyen okból nincs szüksége a férjére.

Furcsa? Hát, ez enyhe kifejezés – szerintünk aki boldog ifjú házasként éli napjait, annak nagyon nem ilyeneket kellene mondania… azonban az interjút továbbolvasva számunkra az derült ki, hogy a 32 éves színésznő valószínűleg csak nem gondolta át eléggé, mit akart mondani, és valószínűleg a meggondolatlan fogalmazás miatt lett ennyire sarkos a mondandója. Ugyanis mi úgy látjuk, csupán annyit szeretett volna közölni a nagyvilággal, hogy nem házasságától vár életcélt vagy boldogságot, hanem ezekért a dolgokért ő is sokat tett és tesz, minden egyes napon.

Kaley-nek egyébként ez a második házassága, korábban Ryan Sweeting teniszező felesége volt. De rajongói azt remélik, most jól választott, ugyanis új szerelme, a 27 éves Karl Cook nemcsak hogy odáig van érte, hanem már a kezdetektől nyilvánvalóvá tette azt is, hogy komolyak a szándékai Kaley-vel. 2016-ban randiztak először, de már a következő év novemberében, a sztár szülinapján megkérte a kezét. Most, hét hónappal később pedig feleségül vette.

A színésznő gyönyörű és persze nagyon csinos menyasszony volt. Ez nem is csoda, hiszen a híresség évek óta keményen dolgozik vonalai megőrzéséért is – imád például hot jógázni. Elmondása szerint ez jobban megizzasztja, mintha lefutott volna egy maratont.

A hot jóga órák jellegzetessége, hogy szobahőmérsékletnél melegebbre fűtött teremben zajlanak. A magas hőmérséklet hatására jobban bemelegszenek az izmok, könnyebben nyúlnak a szalagok, mélyebben hatnak a gyakorlatok. Természetesen a hot jógának is vannak fokozatai, és a tévésztárt szuper alakját elnézve ő már egy ideje magasabb fokozatra kapcsolt…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

? #KaleyCuoco #BigBangTheory #BBT #Bazinga #TBBT Business Enquiries: kaleycuocoig@gmail.com

Kaley Cuoco ? (@kaleycuocoofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 29., 2017, időpont: 3:38 (PDT időzóna szerint)

Kaley egyébként mindig is szeretett sportolni, de amikor 2016-ban véget ért a házassága Ryan Sweetinggel, talán minden eddiginél nagyobb intenzitással vetette bele magát az edzésekbe – mondhatni a sport a lételemévé vált.

Érdekesség, hogy szerelmük elképesztő lángolással indult 2013-ban: abban az évben mindössze 3 hónapnyi randizás után házasodtak össze, és nyilvánvalóan egy életre terveztek a másikkal. 2015-ben viszont a szerelemolyan hevesen múlt el, ahogy jött…

Kaley-nek viszont nem kell aggódnia: csodásan néz ki, a szerelem is újra rátalált, és végre tényleg igazán boldognak láthatja őt a világ.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X