Főoldal > AKTUÁLIS > Marcia Cross így fedte fel a világ előtt rákbetegségét

Marcia Cross így fedte fel a világ előtt rákbetegségét

bőrrákdaganatMarcia Crossrákszületett feleségszületett feleségekvégbélvégbélrák
0

Írta:

A Született feleségek színésznője a közösségi médiában rántotta le a leplet betegségéről, és képeket is posztolt.

Marcia Crossra a legtöbben úgy emlékszünk, mint a Született feleségek Bree-jére, a maga perfekcionizmusával, isteni receptjeivel és védjegyévé vált vörös hajkoronájával. Ám a valóság persze más, olykor kegyetlenebb – az 56 éves színésznő nemrég az Instagramon mutatta meg, hogy épp ezt a hajkoronát veszítette el súlyos betegsége miatt.

Marcia szeptember közepén, egy fotón mutatta meg a világnak, hogy kihullott haja csak nemrég kezdett el visszanőni, és egy másik posztban mesélte el: végbélrákja volt, de már meggyógyult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

So grateful and happy to be alive but sad that my hair fell out and is about 1 inch long now and looks cra cra. Anyone else have #hairloss due to #cancer? Talk to me. I feel you. Xxoo m❤❤❤

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 11:40 (PDT időzóna szerint)

A színésznő azt írja, hálás és nagyon boldog, hogy már jól van, és rajongásig élvezi az életet. Valószínűleg igyekszik visszarázódni a hétköznapokba, és visszatérni ahhoz a boldog, kiegyensúlyozott családi élethez, amit férjével, Tom Mahoney-val és ikerlányaikkal él.

A Született feleségek és a Quantico színésznője néhány, kisebb-nagyobb változást szinte biztosan bevezet az életmódjában. Talán még jobban odafigyel majd az egészséges táplálkozásra, mint korábban – gyerekei születése előtt több drasztikus diétát is kipróbált, például képes volt bébiételeken élni csak azért, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alatta a mérleg, de ezekkel az őrült fogyókúrákkal szerencsére lányai születése után felhagyott. A szülés után inkább úgy döntött, csökkenti a szénhidrátok bevitelét, de onnantól kezdve több sovány húst és zöldséget, friss salátát evett.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szerintünk ahhoz is fokozatosan szoktatja magát újra hozzá. Marcia a legjobban jógázni szeret, különösen az Iyengar jógát és a power‑jógát tartja hatékonynak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rocking a blonde do for a new character! Too much fun!

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés, Okt 2., 2018, időpont: 7:35 (PDT időzóna szerint)

Sokat szenvedett már a rák miatt

Porcelánfehér bőre miatt Marciának nagyon vigyáznia kell a napon, így nyáron mindig kalapot visel, emellett érzékeny bőrre való hidratálókrémeket és pakolást használ. A színésznő nagy jelentőséget tulajdonít a bőr védelmének, és erre mások figyelmét is szeretné felhívni, ezért nemrég egy bőrrák elleni kampány is szóvivője lett.

Ez azért is fontos számára, mert férjénél, Tom Mahoney-nál 2009-ben bőrrákot diagnosztizáltak, de szerencsére ő is tökéletesen felépült a betegségéből, ahogyan most a színésznő is. Viszont Marcia az első férjét, Richard Jordant agydaganat miatt veszítette el 1993-ban – nagyon megszenvedte párja halálát, sokáig egyedül élt, és úgy érezte, többé nem is lesz boldog. Tom Mahoney-t 2005 elején ismerte meg, 2006-ban házasodtak össze, ikerlányaik pedig a következő évben születtek meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X