Főoldal > MOZGÁS > A bőrrák ellen kampányol Marcia Cross, a Született feleségek sztárja!

A bőrrák ellen kampányol Marcia Cross, a Született feleségek sztárja!

Marcia Crosssztárszületett feleségek
0

Írta:

Gondoltad volna, hogy Marcia Cross már 46 éves? A Született feleségek sztárjának a sorozatban nagyon sok problémája van kamasz fiaival, a Breet alakító Marcia Cross életét másfél éve felhőtlenül boldoggá teszik ikerbabái, Savanah és Eden. Lássuk, hogyan vigyáz magára kismamaként Marcia Cross! Marcia a legjobban jógázni szeret, különösen az Iyengar jógát és a power‑jógát tartja […]

Gondoltad volna, hogy Marcia Cross már 46 éves? A Született feleségek sztárjának a sorozatban nagyon sok problémája van kamasz fiaival, a Breet alakító Marcia Cross életét másfél éve felhőtlenül boldoggá teszik ikerbabái, Savanah és Eden.

0011752_1.jpg ()

Lássuk, hogyan vigyáz magára kismamaként Marcia Cross!

Marcia a legjobban jógázni szeret, különösen az Iyengar jógát és a power‑jógát tartja hatékonynak.
A színésznő boldog, kiegyensúlyozott családi életet él. Nem jár partykra és szórakozóhelyekre, a szabadidejét inkább férjével, Tom Mahoney-val és gyermekeikkel tölti – Marcia azt mondja, számára a legjobb szépítőszer az, ha Tom rámosolyog…
A Született feleségek Gabrielle-jével, Eva Longoriával szemben Marciának nagyon oda kell figyelnie az alakjára. A színésznő korábban még a „bébiétel‑diétát is kipróbálta” – azaz naponta kétszer csak csecsemőtápszert fogyasztott. Bár terhessége alatt is jó néhány kilót felszedett, ikrei születése után Marcia felhagyott a drasztikus fogyókúrákkal. Hogy a karcsúságát ilyen hamar siketült visszanyernie, azt Marcia a tudatos étrendjének köszönheti – a színésznő nem fogyaszt magas szénhidráttartalmú ételeket, de sok zöldséget és fehérjét eszik.

Porcelánfehér bőre miatt Marciának nagyon vigyáznia kell a napon, így nyáron mindig kalapot visel, emellett érzékeny bőrre való hidratálókrémeket és pakolást használ. A színésznő nagy jelentőséget tulajdonít a bőr védelmének, és erre mások figyelmét is szeretné felhívni, ezért nemrég egy bőrrák elleni kampány is szóvivője lett. Ha neked is ilyen áttetsző, halvány a bőröd, akkor mindig a legmagasabb faktorszámú naptejet használd, és ne feledkezz meg a napozás utáni hidratálásról sem!

Sokan meglepődhettek, amikor a jellegzetes vörös hajáról elhíresült Marcia egyszer csak rövidebb, barna fazonra váltott – a színésznő azonban tudja, hogy egy nő életének nagy változásait előbb-utóbb a frizurája is tükrözi. A vadóc répaszín már a múlté – frufrus barna viseletével Marcia most igazán fiatalos anyukának, született feleségnek tűnik.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X