Főoldal > AKTUÁLIS > Gyászol Demi Lovato

Gyászol Demi Lovato

Demi Lovatodroggyászkutyasztár
0

Írta:

Demi egy rövid, de nagyon szép Instagram-posztban tudatta a világgal, milyen veszteség érte.

Bár Demi Lovato az utóbbi időben szépen elkezdte összeszedni magát, a 26 éves énekesnőnek újabb szomorú ténnyel kell szembenéznie: néhány napja elhunyt imádott kutyusa. “RIP Bailey… nagyon szeretünk és máris nagyon hiányzol nekünk, édes kicsi lány. De nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sok évet tölthettünk együtt” – írta rövid, de nagyon szép Instagram-posztjához megjegyzésként Demi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RIP Bailey.. we love and miss you already sweet girl. So grateful we had so many years with you.. say hi to Buddy for me in Doggy heaven. 🖤

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Jún 29., 2019, időpont: 7:37 (PDT időzóna szerint)

Sokan attól tartottak, hogy az őt ért újabb veszteség visszaveti a világsztárt abba a sötét világba, ahonnan épp ki szeretne lábalni, de Demi a rossz hír bejelentése után egy nappal már kimozdult a barátaival – túrázni mentek Los Angeles környékén -, és nem tűnt nagyon rosszkedvűnek. Sőt, a Daily Mail szerint kifejezetten jó hangulatban volt.

Nekünk most úgy tűnik, az énekesnő nem fogja hagyni, hogy démonai ismét maguk alá gyűrjék. Hozzon bármit az élet, most már talán jobban látja, hogy nincs egyedül, szeretteire mindig számíthat, közben pedig valószínűleg ő maga is megerősödik. Hajrá, Demi, mi nagyon drukkolunk, hogy most már minden rendben legyen veled!

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X